Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

АЗИС СЛАГА ОЧИЛА KWIAT НА СВАТБАТА СИ

Цветелина Арсова

Азис се жениНова сватба в поп-фолк средите се задава през есента. Под венчилото ще мине не кой да е, а известният с провокативността си Азис и неговият партньор Константин. Скандалния изпълнител вероятно ще се "бракосъчетае" в чужбина, без много шум.

Подробностите около организацията и тоалетите за щастливото събитие остават в тайна. Въпреки това, Азис открехна малко завесата, като разкри, че държи на сватбения си ден да носи очила KWIAT. Кралят на поп-фолка сподели, че е впечатлен от голямото разнообразие, което популярната марка предлага. Той признава, че за него очилата са не само незаменим аксесоар, но и необходимост за запазване на доброто зрение. Затова се доверил на българския бранд и поръчал диоптричен чифт със специално покритие, както за себе си, така и за своята половинка, която гальовно нарича Коцето. Доволни от съчетанието на качество и модерна визия, двамата решили да се врекат във вечна вярност, гледайки се един друг през чифт очила KWIAT.


Снимки:

1. – 2. Азис е избрал за лятото най-хитовия модел от колекцията KWIAT 2010 – тип бъбрек със златиста рамка и огледално покритие на стъклата.


Фото: © Личен архив Азис



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing