Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КОНТРАСТИ И ЗАКАЧЛИВИ АКЦЕНТИ В ЗИМНАТА МОДА

* Късите панталони отново са хит през сезона есен-зима 2007-2008

Зимната мода обещава да бъде женствена, богата на провокации и контрасти. Това става ясно от колекциите на българските дизайнери и модни къщи за студения сезон.

ИридаИрида

Изненадите са навсякъде – разчупена е дори строгостта на бизнес облеклото. Съчетанията между сако и панталон или сако и рокля са класически, но различни детайли и закачливи акценти като къдрици, катарами, панделки придават свеж привкус. Според модна къща «Ирида» дължината на полите задължително варира около коляното, а панталоните са тип «цигара». Няма да сгрешите, ако съчетаете сако с рокля, което разчупва строгостта на линията и подчертава нейната провокативност.

ИридаИридаИрида

Особено модерно за есенно-зимния сезон според “Маркам” е съчетаването на несъвместими стилове. Дрехите са създадени на основата на контраста. Цветовете варират от металически до матово черен, от сиво и бяло до елегантни и сложни нюанси като карамел, кафяво, беж, оранж и зелено. Доминиращите десени са каре, стилизирани флорални и геометрични мотиви. Материите са съчетание между груби и фини повърхности, между сатен и релефни структури. Отново актуални са студената вълна, висококачественото памучно трико, мрежа, тюл, сурова коприна и необработен памук. Дори аксесоарите са оригинален микс от кожа и метал и създават усещането за класика и лукс.

МаркамМаркам

Модата за свободното време е изпълнена със спортни детайли, без да се губи усещането за фина женственост и елегантност. Къси панталони, комбинирани с клинове, раирани сукмани и съвсем къси сака ще бъдат хит за предстоящия сезон.

МаркамМаркамМаркам

Снимки:
1.- 5. Предложения на модна къща “Ирида” от колекцията “Кошмарът на един мъж”.
Фото: Васил Къркеланов
6. - 10. Предложения на модна къща “Маркам” за сезона есен-зима 2007-2008.
Фото: Архив © Модна къща “Маркам”

ВИДЕО:

Колекция есен-зима 2007/2008 на МАРКАМ

Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing