Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ПЛЕМЕННИЦАТА НА РАЛФ ЛОРЪН ОТИВА НА СЪД

Веселина Арангелова

ПЛЕМЕННИЦАТА НА РАЛФ ЛОРЪН ОТИВА НА СЪДДжени Лорън, племенница на Ралф Лорън, отива на съд. Дизайнерката на бижута е била в нетрезво състояние в полет от Барселона до Ню Йорк, като с поведението си оклонява самолета от маршрута му. Полетът каца извънредно в Шанън, Ирландия, където Лорън е била принудена да прекара нощта в килия в местната полиция.

Срещу Джени Лорън са повдигнати три обвинения във връзка с инцидента във въздуха, след като стюардите на самолета разбират, че тя може да застраши себе си, другите членове на екипажа или пътниците, летящи на борда. Поведението и се описва като "вероятно да предизвика тежко престъпление или раздразнение на всяко лице на борда на самолета”. Тя е обвинена и в нарушаване на мира чрез "участие в заплашително, оскърбително или обидно поведение". Ивет Уолш, полицай от Шанън, заяви пред съда, че при арестуването на Лорън, дизайнерката се е обърнала към нея с думите: "Може ли да говорите на английски, моля?".

На Лорън е отсъдена гаранция в размер на 2500 евро, но тя ще се върне в съда утре, когато ще има възможност да се изкаже по всички обвинения. Съдия Патрик Дъркан поясни, че ще помисли за размера на гаранцията, тъй като отклоняването на полета е причинило на авиокомпанията, на летището и пътниците огромно неудобство.

Снимка:
1. Джени Лорън – племенница на Ралф Лорън
Фото: © PA
Източник: http://www.vogue.co.uk



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing