Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

„ПРАДА” ОТРИЧА ДА Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ДАНЪЧНИ

Веселина Арангелова

„ПРАДА” ОТРИЧА ДА Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ДАНЪЧНИМиуча Прада отрече да е разследвана от данъчните власти на Италия. Дизайнерката и нейният съпруг, Патрицио Бертели, опровергаха твърденията, че двамата са били разпитвани по отношение на "деклариране на неверни доходи".

"В момента, доколкото ни е известно, никой не е в процес на разследване". Това поясниха официалните представители на „Прада” – Стефано Симонтачи и Гуидо Алева, които подтикват двойката доброволно да разкрие информация за доходите си през изминалата година пред италианската данъчна служба.

От „Прада” допълват "че процедурата за доброволно разкриване на информация, следва стратегическото решение на компанията Италия да е бизнес център на марката" като добави, че това е "програма за сътрудничество с италианските данъчни власти, която е започнала още през 2008 г.“.

Няколко други италиански компании, включително „Долче и Габана”, са били предмет на разследване в рамките на строгите данъчни закони на страната през последните години. Италианското правителство сега се надява да приеме закон за насърчаване на доброволни разкрития, свързани с каквито и да било разследвания. Така резултатът ще е глоба, а не наказателните последици, с които мнозина, включително Доменико Долче и Стефано Габана, са били заплашвани.

Снимка:
1. Миуча Прада
Фото: © Indigital
Източник: http://www.vogue.co.uk



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing