Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

Денимът е най-класическата материя на всички времена! Какви дънки имате в гардероба си? Бойфренд, протрити, износени, слим и със сигурност, винаги могат да се поберат още едни в колекцията ви. Денимът, който това лято е разпространен навсякъде, от тениски, ризи, панталони, поли, рокли и якенца до чанти и обувки, защото е прохладен, лек, удобен за подръжка и лесно се комбинира с всички елементи на гардероба ви. Дънковият плат е най-универсалната материя, която е подходяща за всякакви поводи и всички часове на деня.

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

Това лято, в знак на почит към вашия любим плат, е изключително на мода да се носят платненки, кецове и еспадрили от деним. Избелелият деним ви придружава от плажа, през централната улица до офиса – без ограничения! Той е вашият верен спътник по време на запознанства с приятели и почивки на море, когато сте жадни за плуване и слънце. Ако заложите на дънки и платненки от плат, добре е да сложите бяла памучна тениска. Ако носите дънкова риза и дънкови еспадрили, може да сложите къси боксьорски шорти с райе. Да не забравяме и сламена шапка на първо място, защото слънчевите изгаряния могат да бъдат много неприятни, а и е супер стилно докосване. На плажа носете дънковите платненки по-свободно! Не е добре да ги носите около крака - може да разхлабите връзките и да се чувствате по-удобно!

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

За най-елегантните съчетания, комбинирайте деним обувките си с цялостни бели тоалети. За по-момичешки изглед, може да заложите на бяла рокля-риза, с която да бъдете елегантна и женствена. Така може да прекарате приятно времето си, например, отивайки следобеда на лятно кино, театър или концерт.

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

Ако да сте облечени от глава до пети в бяло не е вашия стил, носете бяла тениска с износени бели дънки, които са варосани целите и напомнят работно облекло, със сини дънкови платненки. Не забравяйте да вземете със себе си и слънчеви очила.

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ

Снимки:
1. – 5. Модни съчетания с деним
Фото: 1. www.nowfashion.com
Фото: 2. https://www.pinterest.com/ShopStyle/
Фото: 3. https://www.madewell.com
Фото: 4. http://ss-ugar.tumblr.com
Фото: 5. http://blog.urbanoutfitters.com



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing