Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МАРИНА КИСКИНОВА С АТРАКТИВЕН РЕТРО МИКС НА КОНЦЕРТА „КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ“

Лилия Людмилова

Певицата и актриса Марина Кискинова участва със специално подготвена песен на традиционния коледен галаконцерт на Искра Радева, който ще се излъчи по празниците. На сцената тя изпълнява песента Candy man в микс с емблематичния хит на Елвис Пресли Jailhouse Rock.

МАРИНА КИСКИНОВА С АТРАКТИВЕН РЕТРО МИКС НА КОНЦЕРТА „КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ“

За изпълнението си Марина подготви и специална хореография от атрактивни танци заедно с Илияна Димитрова и Дорина Пунчева. Стайлингът на певицата за концерта е издържан в стил pin up – ретро секси визия с коса на букли и черно-бяла рокля от две части – и пола до коляното на точки.

Галаконцертът „Коледни звезди“ се организира за 19-та поредна година от голямата българска актриса Искра Радева, като самата тя също участва в него със свои изпълнения. На сцената заедно с Марина Кискинова пеят и едни от най-обичаните български изпълнители – Маргарита Хранова, Йорданка Христова, дует „Ритон“, Росица Кирилова и други.

МАРИНА КИСКИНОВА С АТРАКТИВЕН РЕТРО МИКС НА КОНЦЕРТА „КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ“

Сред тях е и 10-годишната Лидия Ганева, която представи България на Детската евровизия тази година. Именно с нея Марина Кискинова си направи селфи зад кулисите, като сподели в социалните мрежи, че малката певица й напомня за самата нея преди години, когато е обикаляла конкурсите за пеене в България и чужбина.

Концертът „Коледни звезди“ ще се излъчи на 25 декември – Коледа, от 13:30 часа в празничната програма на БНТ1.

МАРИНА КИСКИНОВА С АТРАКТИВЕН РЕТРО МИКС НА КОНЦЕРТА „КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ“

Снимки:
1. – 2. Марина Кискинова с pin up визия.
3 . Марина Кискинова и Лидия Ганева. Фото: Личен архив



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing