Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

АЛЕКСАНДРА ШУЛМАН СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ „ВОГ“

Александра Шулман, главен редактор на британския „Вог“ за повече от 25 години, се оттегля от поста си това лято. "Въпреки, че имам няколко месеца, за да се аклиматизирам към идеята, че напускам „Вог“ – това не прави момента на обявяването му по-малко тъжен. Имала съм невероятната привилегия да се грижа за такова голямо списание много дълго време и да работя с толкова хора през тези години, които са направили опита ми изключително интересен и богат“, казва Шулман.

АЛЕКСАНДРА ШУЛМАН СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ „ВОГ“

„Алекс е най-дълго управляващия и най-успешен редактор на „Вог“ в неговата 100 годишна история", каза Никола Колридж, управляващ директор на Condé Nast Великобритания. „Тя е на върха на кулата на британската модна преса по време на целия си мандат. Превъзходен журналист и редактор, който разбира от работата си и е пример за подражание с невероятни качества, въображение, трудолюбие и проницателност. Алекс е брилянтен лидер и ценен приятел на толкова много от нас. Невъзможно да се изрази с няколко думи приносът й за „Вог“, Condé Nast и британската модна индустрия“, допълва Колридж. Александра Шулман поема кормилото на „Вог“ през 1992 г., насочвайки го към период на голяма промяна. Преди това е работила в GQ, „Сънди Телеграф“, Tatler и Over-21. Нейният дългосрочен колега и управляващ редактор на „Вог“ – Франсис Бентли – също обяви, че ще се оттегли от поста си това лято.

Снимка:
1. Александра Шулман.
Фото: © Rex
Източник: http://www.vogue.co.uk/article



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing