Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МАГАМА създадоха нови стикери за коса

* Семинари представят последните тенденции в удължаването

Силвия Тодорова

Вили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони „Магама” заедно със своя екип, е създала нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.

При новите стикери „Магама“ лепенката в горната част е по-фина и те могат да се използват и при тънки коси, споделя Вили Боршукова. Тя обяснява също, че при новата разработка е използвана индийска коса с подобрено качество, постигната е богата цветова палитра, която включва и много ярки цветове, а лепенката за поддръжка е по-здрава и с по-високо качество на лепилото. Друго предимство на новите стикери, което не бива да се подценява е, че при тях има бонус удължаване – на цената на 40 см. се дават 45 см. коса. Освен за удължаване, широкото и лесно приложение на стикерите включва придаване на повече обем, ефектно етажиране и впечатляващи цветни акценти с отделни кичури. Със стикерите могат да се използват всички видове стилизиращи средства – маши, преси, лакове и др. Правенето на по-сложни прически също не е проблем, както и следването на модните тенденции при косите като цяло.

Възможностите, които стикерите дават за промяна на визията, са интересни и разнообразни.
„Важно е самите фризьори да са запознати с професионалното прилагане на стикерите за коса, техниките и последните тенденции в удължаването. Тяхно задължение е да помагат на дамите, които им се доверяват, да се възползват от предимствата на този метод, да експериментират с дължини и цветове в косите“, акцентира Вили Воршукова. Именно затова нейният екип организира поредица от семинари за поставяне на коса на стикери „Магама“. Семинарите ще се проведат в различни градове в страната – във Варна, Пазарджик и Русе през месец април, във Велико Търново през месец май и в Бургас през юни. Всички дати, програмата и допълнителна информация за семинарите можете да видите тук: http://magama.org/?page_id=972 .

Снимки:
1. – 4. Удължаване на коса със стикери „Магама“.
5. – 7. Нова разработка на стикети за удължаване на коса „Магама“.
Фото: MAGAMA



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing