Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Баловете наближават, сред пренаситения пазар и възможности за избор пред бъдещите абитуриентки се появява проблемът – как да се справят в лабиринта от модни възможности, предложения и капани? Решението е едно – модният специалист, който ще размотае кълбото на вашите фешън съмнения и ще ви изведе на правилната пътека към съвършената визия.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Трикратната носителка на Златна игла на Академията за мода София Борисова създава тоалети, с които със сигурност ще впечатлите съучениците и гостите на бала си. В най-новите си колекции, модната диктаторка развива темата за женствеността, съвършенството на силуета и непринудения, скрит сексапил. Вплела в моделите едновременно най-новите световни тенденции и силата на класиката, София Борисова е създала шедьоври за младите девойки, с които смело да престъпят прага от детството към зрелостта.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Дизайнерката съветва бъдещите абитуриентки да съобразяват изборът на тоалет със своята фигурата, също така с цвета на косата, кожата и височината си.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Особено внимание трябва да се обърне на кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш. Момичетата с по-заоблени форми е добре да заложат на А силует или разкроена рокля, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша. Дългите тесни рокли по тялото с голи рамене, ефектен гръб, с цепка, разкриваща крака, както и фееричните рокли, изработени от ефирни, естествени материи са предпочитани от младите дами. Тези тоалети загатват женствеността, придават романтика и нежност. Приятната на допир материя, правилно подбания силует, лек грим, малки обеци и красива прическа ще завършат визията по чудесен начин! Ако изберете абитуриентска рокля с изчистена кройка, то можете спокойно да добавите по-бляскави бижута, обувки или чанта. Късите секси рокли, както тези по тялото, така и разкроените пък ще дадат свобода и комфорт при танците, те също са лидер сред изборът на тоалет.

Последната колекция бални тоалети на американската марка Mori Lee – New York, които можете да откриете в модния център на „Романтика Фешън“, предлага голямо разнообразие от модели. И тази година са хит богато декорираните с кристали и пайети рокли. Дизайнерите на модната къща са превърнали роклята в бижу и това ви улеснява, защото само едни деликатни обеци са чудесен завършек на подобен тоалет.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Цветовете, в които са решени моделите са в модерните за сезона червено, пудра, блуш, тюркоазено, марсала, кралско синьо, класическото черно. Флоралните мотиви са широко заложени в колекцията. Десени от нежни пролетни цветя, рокли декорирани с рози са хит в колекцията. Един чудесен избор за бала, който ще изрази индивидуалността и подчертае женствеността на младите дами.

Гащеризонът започва да се налага и момичетата, които имат по-смела и разчупена концепция за визията си, все по-често залагат на него. Той е нестандартно, но практично решение за празничната нощ.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

София Борисова, препоръчва на младите момичета да запазят естествената си красота и излъчване като направят правилния избор на тоалет, грим и прическа, които да съответстват на годините и младостта им. Да бъдат стилни и красиви като не пропускат най-важния елемент – доброто настроение и положителните емоции, които винаги превръщата един такъв празник в незабравим.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Снимки:
1. – 2. Модели на София Борисова. 3.- 9. Предложения за абитуриентите на американската марка Mori Lee – New York, които можете да откриете в модния център на „Романтика Фешън“.
Фото: © Romantika Fashion



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing