Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

"Обичам парите си точно там, където ги виждам – в своя гардероб!" Кари Брадшоу

Легендарната героиня от сериалa "Сексът и градът" промени играта на модата и дългият й списък с отметки в графата "трябва да го имам" я отведе на тайно посещение в България, за да се развихри, както само тя умее, във FEDE fashion studio. Уточняваме, че в ролята на Кари е Виктория Стефан и нейна мисия в живота е красотата! Тя е дългогодишен професионален гримьор и работи за модни и лайфстайл списания, телевизионни предавания, реклами, кинопродукции, ревюта и т.н. Освен това има свой дерматологичен кабинет в Dermapro Clinic. Като прибавим, че е магнетично очарователна, обожава да пазарува дрехи и се облича по последен моден писък, че седи на първия ред на отбрани дефилета и любимия й български дизайнер е Вяра Георгиева, нашата Кари се отправя към точното място – FEDE!

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

Бутикът, разположен в центъра на София, я очаква с предложения от колекциите – FEDE Casual, Red carpet и Party Time 2017. Часът за проби е записан предварително и времето е посветено на специалната клиентка. В кооперацията над бутика се помещава FEDE studio Булки. Нашата Кари развълнувано се отправя нагоре по стълбите, облечена в една от новите си FEDE придобивки – малка корсетна розово-оранжева рокля от матов сатен, с асиметрично оформени елементи от нежна органза и копринена дантела на цветя. Вяра я посреща и двете започват да разглеждат каталози, разговарят, коментират и избират тоалети.

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

Какво още се случи в бутика на дизайнерката – носител на Златна игла на Академията за мода и с какви рокли си тръгна нашата Кари от бутика на FEDE fashion studio, ще разберете от новия брой на списание „Булка“, есен 2017 г.

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

КАРИ БРАДШОУ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ FEDE

Снимки:
1. – 5. Кари Брадшоу в лицето на Виктория Стефан и дизайнерката Вяра Георгиева в бутика на FEDE fashion studio.
6. Страница от списание „Булка“ за есен 2017
Фото: © Иван Коловос
Източник: списание „Булка“



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing