Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

АРИАНА ГРАНДЕ В ПАРТНЬОРСТВО С REEBOK

Ариана Гранде ще работи съвместно с Reebok. Модната марка е първата в спортната индустрия, която постави жените на преден план, пионер на фитнес движението през 80-те години на миналия век и вдъхновила легиони. Днес Reebok подкрепя поколения от жени да развиват физическите си възможности и да бъдат най-дръзката версия на себе си – от това какво обличат до усилията, които полагат в залата.

АРИАНА ГРАНДЕ В ПАРТНЬОРСТВО С REEBOK

„Като Reebok, аз заставам до тези, които изразяват себе си, почитат своята индивидуалност и разчупват границите. Защитник съм на хората, които се приемат, такива каквито са.“, казва Ариана Гранде. Певицата сподели още: „Посланието на Reebok да насърчи и окуражи вярата в собствените възможности и себеразвитие е нещо, с което живея. Горда съм да си партнирам с марка, чиято мисия е да вдъхновява хората да бъдат най-добрата възможна версия на себе си.“ „Ариана внушава увереност в младото поколение да поема рискове, да върви напред, да се бори, да предизвиква и да разчупва границите. Не можем да бъдем по-развълнувани от факта, че именно тя се присъедини към нашата общност и ще ни помогне да накараме повече хора да приемат истинската си същност., споделиха от своя страна Reebok.

Снимка:
1. Ариана Гранде, облечена с Reebok.
Фото и източник: Fashion.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing