Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

* Яна Маринова, Александър Сано и Башар Рахал представиха хитовата лента

Лилия Желева

Целият звезден каст на най-новия български филм „Привличане“ мина по червения килим за официалната премиера на лентата в Кино Арена Делукс в „България Мол“, София.

Събитието започна с концерт на групите „Торнадо“ и Jeremy?, както и с изява на работещия в Копенхаген композитор и продуцент Стани (Stani). Те представиха свои авторски парчета, написани специално за саундтрака към филма. Многобройната публика аплодира не само тях, но и целия актьорски състав, който се качи на сцената, за да получи заслужени овации.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Владо Пенев и новоизгряващите млади таланти Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев минаха по червения килим и се снимаха със свои приятели, почитатели и колеги. Гостите на официалната премиера нетърпеливо се отправиха за първата прожекция на лентата, която вече месеци наред е сред най-очакваните родни заглавия. Повече от 500 души, разпределени в 4 зали на Кино Арена Делукс, първи имаха възможността да преживеят историята на „Привличане“, да се посмеят и разчувстват с героите. След финала на всяка прожекция актьорският екип на филма, начело с режисьора Мартин Макариев, минаха да благодарят и да се поклонят в залите.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

„Искахме да покажем, че и български филм може да има страхотна картина, звук и фокус върху сюжета без да вървим в различни посоки. Това е първият български филм с толкова силен саундтрак, в който участват групите Jeremy?, Торнадо, македонската звезда Слаткаристика, композиторите и продуценти Nedy John Cross и Stani, Dexter, 100 кила, дори имаме и международно участие в лицето на носителката на няколко награди Грами – Тифани Фред. Оператор на филма е Иван Вацов, феноменалният звук е дело на Мишо Дичев, монтаж Никола Миленов, а сърцето на филма е Мартин Макариев – режисьор.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

„Привличане“ е филм за всички – за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си“, споделя главната актриса, копродуцент и сценарист на филма Яна Маринова.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

След финала на прожекциите всички гости и артисти се събраха на коктейл в бар „Сохо“, където се насладиха на изискани напитки и храни. Специално да поздравят своите колеги бяха дошли Наум Шопов – младши, режисьорите Ники Илиев и Илиян Джевелеков, Мартина Вачкова, Лазар Кисьов, Бобо, хореографът на филма Атанас Месечков и много други родни звезди.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп, а у нас филмът се разпространява от “Лента” и ще може да се гледа официално в кината от 23 февруари.

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

Историята: Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите ѝ я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).

Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище (Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика – Калин Соколов (Александър Сано).

Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той? Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

КУП ЗВЕЗДИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПРИВЛИЧАНЕ“

Официален трейлър на филма: https://www.youtube.com/watch?v=HafvL33gAMk

Снимки:
1. Актьорите от филма „Привличане“ заедно с режисьора Мартин Макариев.
2. Яна Маринова и Башар Рахал.
3. Яна Маринова и Александър Сано.
4. Проф. Любомир Стойков заедно с неотразимите Яна Маринова и Александър Сано на премиерата (за журналисти) на новия български филм на режисьора Мартин Макариев „Привличане", кино „Арена Запад“, 16 февруари 2018 г.
5. Проф. Любомир Стойков заедно с талантливия и неотразимия Башар Рахал на премиерата (за журналисти) на новия български филм на режисьора Мартин Макариев „Привличане", кино "Арена Запад", 16 февруари 2018 г.
6. – 10. Моменти от премиерата.
Фото: Apra Agency – снимки 1, 2, 3, 6 – 10
Фото: Личен архив на Любомир Стойков – 4 и 5



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing