Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

SOFIA FASHION WEEK SS 2018 – ПРАЗНИК НА СТИЛА И КРАСОТАТА

Силвия Тодорова

Шестото издание на Sofia Fashion Week, с организатори хотел „Маринела“ и Code Fashion TV, ще предложи на почитателите на модата много блясък, стил и красота. Седмицата на модата в София за сезон пролет-лято 2018 ще се състои от 27 до 30 март и традиционно ще се проведе в зала ЕФЕ на хотел „Маринела“. Специално за предстоящото издание на Sofia Fashion Week ще пристигнат най-известните румънски блогърки Алина и Диана или Fabulous Мuses. Водещи на всяка от четирите вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Първата вечер 27 март (вторник) е посветена на представяне на български марки и дизайнери и ще бъде открита с колекция на модна къща „Жени стил“ с дизайнер Евгения Живкова, трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода. В първата вечер на модния подиум ще бъдат показани също колекции на: Djofra Fashion, 29Desires, IMANE, Papena, Fashion House Elena Hristova, Viggo Boutique, Biliana Yotovska Label, Wolf walley, N Style и Kwiat. Гост изпълнители са Веси Бонева и Светлин Къслев.

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Втората вечер на 28 март (сряда) включва представяне на Haute Couture колекции на български марки и дизайнери. Модните дефилета ще открие носителят на „Златна игла“ в категория „Булчинска мода“ – дизайнерът Христо Чучев. Свои колекции на сцената ще покажат също: Berna Moda, Princess Fashion Studio, Be Queen Fashion House, Aggressor, Stoyan Radichev, Banderol, Blink. Артистичната програма ще включва Балет Megami и Acrobatic Show Megami.

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Колекции на гост дизайнери и световни марки ще бъдат представени по време на третата вечер на 29 март (четвъртък), когато откриващото дефиле ще бъде на Roccobarocco. Гости на Sofia Fashion Week SS 2018 със свои колекции ще бъдат също: Bridal Fashion, Carducci, Cesare Paciotti, Bapa Kids, ALL U Re, Nina Naustdal, Narcos, Inside Us, Spenglish. Специално за ревюто на Cesare Paciotti от Италия ще пристигнат Марко Калчинаро /Marco Calcinaro/ - генерален директор на Cesare Paciotti и Урсула Чекони /Ursula Re Cecconi/ – мениджър продажби. Гост изпълнител на вечерта, който ще се погрижи за доброто настроение на гостите е Venzy.

Седмицата на модата ще бъде закрита с гала вечер на 30 март (петък), когато на сцената ще бъдат представени ексклузивни ревюта. Модните дефилета ще открие Иван Донев – дизайнер на годината, който спечели „Златна игла 2018“ преди броени дни. В самото начало гостите ще видят Christian of Roma Hair Show, а ексклузивните ревюта включват колекции на: Sofia Sposa Milano, Evgeniya Borisova Haute Couture и Fashion Gallery Esil Duran. Гост изпълнители на вечерта са Pavell & Venci Venc'.

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Истински празник на стила и красотата с уникален декор на сцената очаква всички почитатели на модата, които ще посетят събитието. Кристали, огледала и бели калии са част от концепцията за декора на зала ЕФЕ, специално изработен от екип на хотел „Маринела“ и Events Decor Diamanti. Красивите момичета на Visages Model Group и Inter Models ще дефилират на модния подиум с най-новите колекции, подбрани за Sofia Fashion Week SS 2018. Официалната фотосесия на лицата на седмицата на модата е поверена на креативния моден фотограф Костадин Кръстев-Коко, също носител на приза „Златна игла“.

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата

Снимки:
1. Колекция на модна къща „Жени стил“ с дизайнер Евгения Живкова. / Фото: © Дилян Марков.
2. Колекция на Иван Донев / Фото: © Антон Марков / От игла до конец.
3. Колекция на дизайнера Христо Чучев / Фото: © Антон Марков / От игла до конец.
4. Колекция на Bridal Fashion / Фото: © Bridal Fashion.
5. Колекция на Cesare Paciotti с участието на Николета Лозанова SFW SS 2016 / Фото: © Иван Йорданов.
6. – 8. Румънските блогърки Алина и Диана / Фото: Архив на Diana & Alina
9. Колекция на InsideUs / Фото: © InsideUs



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing