Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР СТАНА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА „АДИДАС“

Моделът Кендъл Дженър е едно от лицата, които представят новата маратонка на adidas originals – Arkyn. Кампанията е създадена съвместно с базираната в Бруклин фотографка Ренел Медрано, известна с изключителните си аналогови и дигитални портрети, които улавят младежката култура в най-откровените ѝ и автентични моменти. Петте лица на Arkyn – Кендъл Дженър, Флоренция Галарца (Florencia Galarza), Ана Крас (Ana Kras), Мариса (Marisa) и Syv De Blare – имат различни професии и са снимани в естествената им среда и работна атмосфера, за да се отбележи тяхната индивидуалност.

КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР СТАНА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА „АДИДАС“

Игрива, неочаквана и шик, спортната обувка се категоризира и вписва във всеки контекст и обединява стил, спорт, култура и творчество в едно цяло. Вдъхновена от архивите и от бъдещето, тя е отворена към интерпретации и подчертава различността. Дизайнът на Arkyn се отличава с изчистена горна част от технологична мрежа, декорирана с трите ленти на „Адидас“ и език от мрежа. Обувката е проектирана с конструкция, наподобяваща чорап за оптимално напасване и комфорт. Елементите, които привличат вниманието са неопренова пета, минималистична система за връзките на обувката и интересната средна част на подметката от Boost с гумена външна част, която предлага най-доброто от технологията на „Адидас“.

КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР СТАНА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА „АДИДАС“

Снимки:
1. – 2. Кендъл Дженър със спортните маратонки на „Адидас“.
Фото и източник: Fashion.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing