Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ДИДЖЕЙ ПОЕМА МЪЖКАТА ЛИНИЯ НА „ЛУИ ВЮИТОН“

Aмериканският дизайнер и диджей Върджил Абло ще поеме мъжката модна линия на „Луи Вюитон“. За да отбележи новата си позиция, Абло публикува снимка на ретро куфар на „Луи Вюитон“ в „Инстаграм“ пред своите 1,6 милиона последователи. По-рано той намекна за новината и със снимка на бяла тениска в социалните мрежи с инициали „SHM” – Нещо Голямо в Понеделник. Абло е вторият чернокож мъж, който е начело на една от големите парижки модни къщи заедно с дизайнера Оливие Рустинг, който отговаря за мъжката и дамската модни линии на марката „Балмен“.

ДИДЖЕЙ ПОЕМА МЪЖКАТА ЛИНИЯ НА „ЛУИ ВЮИТОН“

„За мен е голяма чест да приема позицията на художествен директор на мъжката модна линия на „Луи Вюитон“!” – казва Абло в прессъобщение, разпространено от луксозния гигант. Той поема марката от британския дизайнер Ким Джонс, който от своя страна ще работи за мъжката линия на „Диор“.

Абло ще представи своето първо модно ревю с марката „Луи Вюитон“ по време на Седмицата на модата в Париж през юни, съобщиха от модната къща. Той смята да запази и продължи марките, вдъхновени от уличния стил, създадени от Джонс, в тандем с нюйоркската улична марка „Сюприйм“.

Снимка:
1. Aмериканският дизайнер и диджей Върджил Абло.
Фото и източник: Fashion.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing