Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

H&M ЩЕ РАБОТИ С „МОСКИНО“

Всяка година H&M прави колаборация с известна модна къща. Предните две години бяха марките „Кензо“ и „Ердем“. Тази година, H&M избраха „Москино“ за съвместна колекция. Джеръми Скот, който е креативен директор на „Москино“, е дизайнерът, който ще развихри въображението си на тази колекция висша мода. „Москино“ са известни със закачливите си дизайни, чиито герои са Спондж Боб, Мики Маус, „МакДоналдс“ и други символи на американския начин на живот. Модната къща облича звезди като Майли Сайръс, Кейти Пери, Лейди Гага и Мадона. Тандемът между H&M и „Москино“ идва с идеята да създаде забавна и закачлива колекция, която ще бъде достъпна за масата хора.

H&M ЩЕ РАБОТИ С „МОСКИНО“

„Поканата за тази колаборация дойде по имейл. Веднага щом го прочетох, си казах – да, естествено – това е голяма чест за мен", споделя Скот. „Тази колаборация е точно това, от което има нужда в момента модата. Тя ще обедини блясък, голота, поп и улична мода. Джеръми Скот е невероятен, знае как да се забавлява с модата и да се свързва с неговите почитатели по целия свят", казват от ръководството на H&M.

Снимки:
1. Джеръми Скот и Джиджи Хадид.
Фото и източник: Fashion.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing