Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МОДНАТА ДИЗАЙНЕРКА КЕЙТ СПЕЙД СЕ САМОУБИ

Модната дизайнерка Кейт Спейд е намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк. Причината за смъртта е самоубийство, съобщава полицията. Смята се, че 55-годишната американска бизнес дама е била намерена обесена и с бележка до тялото от икономка в апартамента си на „Парк Авеню“ в източната част на Манхатън.

МОДНАТА ДИЗАЙНЕРКА КЕЙТ СПЕЙД СЕ САМОУБИ

Спейд стартира кариерата си през 1986 г. като редактор на рубрика за аксесоари в списание „Mademoiselle“, което вече не се издава. Напуска през 1991 г. и става известна с чантите си, които започва да създава през 1993 г. с Анди Спайд, за когото по-късно се омъжва. Нейните модели са насочени към младите, работещи жени в момент, в който индустрията е доминирана от Европа. Чантите в различни цветове и принтове я правят едно от най-известните имена в американската мода.

Марката й „Кейт Спейд Ню Йорк" има повече от 140 магазина и търговски обекти в САЩ и над 175 магазина по целия свят. Започва с продажбата на чанти, а по-късно се разширява, включвайки дрехи, бижута, одеяла и аромати. През 2006 Спейд продава марката и не участва пряко в управлението на компанията. „Въпреки че Кейт не е беше свързана с бранда повече от десетилетие, тя и нейният съпруг и творчески партньор Анди са основателите на нашата любима марка.“, заявява екипът на „Кейт Спейд Ню Йорк“.

Снимка:
1. Кейт Спейд.
Фото и източник:
https://news.sky.com/story/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing