Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ФЕДЕРИКО КУРАДИ Е НОВИЯТ ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР НА ROCHA

Мъжките облекла на Rocha бяха забавени само за два сезона, когато Беатриче Ферант се раздели с къщата през ноември 2017 г. Сега марката, която е собственост на бранда „Интерпарфюмс“, обяви италианския дизайнер Федерико Куради за новия творчески директор на отдела за мъжки облекла.

Куради не само ще обнови мъжкото облекло на Rocha, което преди Ферант е било подложено на 22-годишно прекъсване, но ще трябва и да работи в тясно сътрудничество с Onward Luxury Group.

ФЕДЕРИКО КУРАДИ Е НОВИЯТ ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР НА ROCHA

„Интерпарфюмс“ разкри, че в края на миналата година е издала лиценз на италианското дъщерно дружество на японската Onward Holding Co. Ltd, която вече произвежда женско облекло на Rocha с творчески директор Алесандро Деласке. „Сигурен съм, че Rocha може да намери своето място в мъжкото облекло, а Федерико има таланта да издигне бранда на следващо ниво", коментираха собствениците.

„За мен е истинска чест да заема позицията на творчески директор на Rocha за мъжката мода. Парижкото наследство и природният и все пак сложен стил на марката, са ключови източници на вдъхновение за мен, затова без съмнение ще ги използвам, докато пиша нова страница в историята на марката", споделя Федерико Куради. Назначението и стартирането му на новата длъжност са насрочени за януари 2019 г.

Снимка:
1. Федерико Куради е новият творчески директор на отдела за мъжки облекла на Rocha.
Фото и източник:
http://www.vogue.co.uk/article/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing