Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 103

СПИРАТ ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

От есенния сезон Нова телевизия сваля от екран предаването на Милен Цветков. Това става ясно от програмна схема на медията, разпратена от пресслужбата ѝ. В съобщението се казва, че на мястото на "Часът на Милен Цветков" в късния часови пояс телевизията "ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията". В края на миналия сезон Нова не излъчи предварително анонсиран брой на предаването, в който трябваше да се обсъжда фалшивата новина за гръцкия остров на премиера Бойко Борисов. Същата вечер телевизията излъчи запис на старо предаване, след което от медията отрекоха това да е форма на цензура.

Изявлението дойде в отговор на реплика на Борисов, че не го интересува какво се говори за него в ефир. "Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви, не ми забърквайте името. Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая", коментира тогава министър-председателят.

В четвъртък Mediapool потърси Милен Цветков, но той отказа коментар по темата. "Няма да коментирам случая", каза водещият, допълвайки, че "това, което се случва е описано в прессъобщението". От прессъобщението става ясно, че Нова телевизия ще продължи излъчването на медицинската драма "Откраднат живот" и полицейската комедия "Полицаите от края на града”. Медията съобщава, че през новия сезон сутрешните предавания на "Здравей България" и "Събуди се" ще бъдат с обновени визия и рубрики. Лайфстайл предаването "На кафе" също се завръща в ефир през септември – с обновено студио, нова визия и изцяло променена концепция, в която акцент ще са най-известните личности от България и света. Любопитен момент е, че лайфстайл предаване на свалената по-рано от ефир водеща на сутрешния блок Анна Цолова не е споменато в новата схема на медията, въпреки ангажимента на Нова телевизия от миналата година да има такова предаване.

СПИРАТ ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Снимка:
1. Милен Цветков
Източник: Mediapool

Заглавието е на редакцията на сп. "Fashion Lifestyle Magazine" - б.р.Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Колекции - Готварски рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Дамски обувки - Дрехи