Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ТОПШОП В СЪТРУДНИЧЕСТВО С МАЙКЪЛ ХАЛПЪРН

През декември 2017 г. роденият в Ню Йорк и живеещ в Лондон дизайнер Майкъл Халпърн спечели британския орден за талант в категория дамски облекла на „Модните награди”. Същата вечер звездата на „Вог” Адвоа Абоа, която беше коронясана за модел на годината, носеше блестящ гащеризон „Халпърн” на престижното събитие. С най-влиятелните личности в индустрията, присъстващи на едно от най-важните модни събития на годината, Майкъл Халпърн със сигурност затвърди статуса си като един от най-обещаващите дизайнери на сцената в момента.

ТОПШОП В СЪТРУДНИЧЕСТВО С МАЙКЪЛ ХАЛПЪРН

Възходът на Халпърн определено е бърз – той завършва „Сентръл Сейнт Мартин“ през 2016 г., а през февруари 2017 г. прави дебюта си с едноименна колекция на седмицата на модата в Лондон. Днес възхваляваният дизайнер, боготворен за модерната си версия на „блясъкът от 70-те“, бе обявен за най-новия партньор на „Топшоп”. „Развълнувани сме да работим с Майкъл, особено в толкова вълнуващ период от неговата кариера." заяви Антъни Кътбертсън от екипа на „Топшоп”. Нашата модна есенция оформя духа на диското и женските силуети, с които е известен. Нямаме търпение да внесем света на Халпърн в този на „Топшоп” с идеи, които несъмнено ще открият парти сезона за нашите клиенти”.

ТОПШОП В СЪТРУДНИЧЕСТВО С МАЙКЪЛ ХАЛПЪРН

Колекцията, която се състои от 28 части и ще излезе на пазара през ноември т.г., ще предложи по-достъпна серия от диско парти облекла, носени от популярната фен маса на Харпърн, включително Амал Клуни, Лупита Нионго, Даян Крюгер и Марион Котияр. Колекцията на „Топшоп” и Халпърн ще представи отделни елементи от неоново кадифе, костюми от две части с различни принтове, окичени с пайети гащеризони и камуфлажни мини рокли с преливащи се цветове.

Снимки:
1. – 2. Модели на Майкъл Халпърн.
Фото и източник: https://www.vogue.co.uk



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing