Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МОДЕРНИЯТ МЪЖ: ПЕРСОНАЛНИЯТ СТИЛ ЗА УСПЕХА МУЛТИМЕДИЙНА ЛЕКЦИЯ НА MAESTRO DI ELEGANZA АЛБЕРТО ВЕДЕЛАГО

 

Мултимедийната лекция на тема: „Модерният мъж: персоналният стил за успеха“ на световноизвестния италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго акцентира на въпроса как елегантността придава стойност на мъжа и му носи повече успех в личен и професионален план.

След 30 години опит на международната модна сцена Алберто Веделаго основава своя бранд ACCADEMYA  /„Академия“/ и се посвещава на това да създава индивидуална елегантност за всеки мъж. В своята работа Алберто Веделаго пътува из целия свят – от Америка до Австралия – за да помага на мъжете да откриват тайните на елегантността. Веднъж месечно той идва и в ателието си в София, за да помага на българските мъже да открият своя собствен стил и предимствата на персонално създадения костюм, който придава стойност.

Световният гуру на мъжкия стил е приел присърце мисията да популяризира в световен мащаб италианската философия за елегантност. Тази мисия включва и неговите публични и индивидуални лекции, които целят да разкрият както технологичните тайни на италианския персонално ушит костюм и предимствата на материалите с високо качество, така и концепцията за елегантността на самия Maestro di Eleganza Алберто Веделаго. „Да слушаме как Алберто говори за италианския стил е като да слушаме философ, защото той не ни учи какво да носим, а ни показва как да бъдем уверени в своите дрехи и да се чувстваме комфортно в тях.“, споделя Масимо Гава на страниците на Dante Magazine.

Проф. д.н. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, организатор и модератор на лекцията споделя: „Прекрасно е, че има творци като маестро Алберто Веделаго – гражданин на световния моден свят! Със своята уникална култура и естетика той е безценен образец на единство между моден дизайн от най-висока класа и персоналност на стила. Благодарение на стилисти като него облеклото изпълнява своята свещена функция – да е удобно, да изпраща точното послание и да играе ролята на незаменим фактор за успеха – човешки и професионален...”

Маестро Веделаго е създател на иновативен метод, с който сътворява дрехи, вземайки не само „физическите” мерки на своите клиенти, но също и тези на тяхната личност. Той определя себе си като Personalitailor – „шивач на личността“, защото при персоналното създаване на дрехата се съобразява с индивидуалността, характера и вътрешния свят на човека. Алберто Веделаго е убеден, че най-ценното, което прави е да помага на мъжете сами да открият и да създадат своя стил. Това важи както за  хора като Фабио Ламборгини, който се доверява за външния си вид на маестро Веделаго, така и за предприемачи и представители на различни политически, бизнес и културни среди.

 

Снимки:

  1. Алберто Веделаго / Фото: © Bob Krieger
  2. Фабио Ламборгини и Алберто Веделаго

Фото: Личен архив на Маурицио Санджинето / © ACCADEMYA

  1. Проф. Любомир Стойков и Алберто Веделаго

Фото: © Хайлайф / От игла до конец



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing