Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

АКТРИСАТА АНДИ МАКДАУЪЛ ОТНОВО НА МОДНИЯ ПОДИУМ

 

 

Бившият модел и актриса Анди Макдауъл се завърна на модния подиум в шестото десетилетие от живота си и просто никой не би повярвал, че е на прага на 60-те си години. Макдауъл дефилира по брега на Сена, представяйки чисто нов продукт на козметичната марка, на която е рекламно лице вече три десетилетия. Тя носеше цветна рокля, съчетана с колие в златно и резедаво-синьо, сандали с платформа и, разбира се, развявайки своята буйна темпераментна коса.

РАЗКРИХА ТЕМАТА НА MET GALA 2019

Макдауъл започва кариерата си като модел в началото на 1980-те за списание „Вог“, като рекламира за „Ив Сен Лоран“, „Армани“ и работи с едни от най-известните фотографи. Започва в киното с малки роли, но силният ѝ южен акцент е нещо, с което някои режисьори не могат да свикнат, тя взима уроци по актьорско майсторство и през 1989 година играе във филма „Sex, Lies, and Videotape“, който я прави известна и ѝ носи няколко номинации за престижни награди. През 1990-те се снима в „Зелена карта“, „Омагьосан ден“, „Четири сватби и едно погребение“ и други. Това са най-успешните ѝ филми.

 

Снимка:

  1. Анди Макдауъл.

Фото и източник: Fashion.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing