Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

LACOSTE НАЗНАЧИ ЛУИЗ ТРОТЪР ЗА ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР

С назначаването на Луиз Тротър за творчески директор на Lacoste, тя става първата жена заемала тази длъжност в 85-годишната история на бранда. Дизайнерката се присъединява към екипа на Lacoste, след като напусна дългогодишната си работа при Joseph това лято. Тротър ще покаже първата си колекция на седмицата на модата в Париж, есен 2019. „За мен е удоволствие да се присъединя към тази френска марка с такова уникално наследство. В продължение на 85 години модерността на Lacoste се крие в това странно съчетание между спорт и мода. Горда съм, че допринасям за написването на нова глава в нейната история.“, казва Тротър в официално прессъобщение.

LACOSTE НАЗНАЧИ ЛУИЗ ТРОТЪР ЗА ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР

„Много се радваме да приветстваме Луиз. Нейният илюзорен подход към линиите и материалите, както и опитът ѝ в създаването на високотехнологични продукти ще бъдат истински активи за укрепване на позициите на нашите колекции.", заяви президентът на Lacoste Group.

 

Снимка:

1. Луиз Тротър.

Фото: © Cyril Masson / https://www.vogue.com/article/

Източник: https://www.vogue.com/article/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing