Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

БРИТНИ СПИЪРС ОТЛАГА КОНЦЕРТА СИ В ЛАС ВЕГАС

В пост в социалната мрежа Инстаграм Бритни Спиърс съобщи, че отлага концерта си Domination, който трябваше да се състои в Лас Вегас през февруари 2019-та година. Певицата заяви, че има нужда от личното си време, през което да се грижи за болния си баща Джейми Спиърс.

БРИТНИ СПИЪРС ОТЛАГА КОНЦЕРТА СИ В ЛАС ВЕГАС

„Дори не знам откъде да започна, защото това е толкова трудно за мен.“, написа певицата. „Няма да мога да изпълня новото си шоу Domination. Нямах търпение да го направя и да видя всички вас през тази година, така че това, което се случва ми разбива сърцето. Въпреки това е важно винаги да поставяме семейството си на първо място.. и това е решението, което трябваше да взема.“, споделя певицата. „Преди няколко месеца баща ми беше хоспитализиран и почти умря. Всички сме толкова благодарни, че той оцеля, но все още има дълъг път пред него. Трябваше да взема трудното решение да се фокусирам напълно и да вложа цялата си енергия в моето семейство. Надявам се всички да ме разберете.", допълва още Спиърс.

Снимки:
1. Бритни Спиърс като част от телевизионното риалити X Factor USA.
Фото: © Splash / https://youngworld-amanohar.blogspot.com/
Източник: https://www.vogue.com/article/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing