Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

АТРАКТИВНИ КОЛЕКЦИИ ЗА РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛА ЗЛАТНА ИГЛА 2019

* Академията за мода 25 години отличава и стимулира български творци

Силвия Тодорова

Дизайнери и модни творци ще бъдат отличени за 25-ти път от Академията за мода. Годишните награди „Златна игла 2019“ ще се състоят в средата на месец март в „Рамада София Хотел”. По време на бляскавото събитие ще се връчат призове в категории като „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер” и др. В продължение на четвърт век Академията за мода отличава и стимулира най-добрите български модни творци. В подкрепа на тази мисия всяка година гала ревю-спектакъл по традиция предхожда официалната церемония по награждаването. В него по покана на Академията за мода участват талантливи дизайнери, утвърдени и изявени модни къщи.

Проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, заяви: „Всяка година ревю-спектакълът „Златна игла“ фокусира погледите върху най-нови предложения на българските модни творци. Красивият пърформанс не само доставя естетическа наслада и ориентира в последните тенденции на стила, но и е логична прелюдия към кулминацията на вечерта – церемонията за награждаването на новите носители на приза на Академията за мода. Вярвам, че и този път родните дизайнери ще ни зарадват с много оригиналност, иновативност, изисканост и шик“.

Ревю-спектакълът ще бъде открит от трикратната носителка на Златна игла София Борисова. Тя ще представи избрани творения от колекция-висша мода Attitude 2020. Миналогодишният носител на „Златна игла“ за булчинска мода – дизайнерът Христо Чучев, ще покаже актуална колекция с избрани предложения за младоженките. Модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава и Никола Карадамянови ще покажат своите най-нови предложения дамска и мъжка официална мода.

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Част от дизайнерите и модните къщи, които тази година ще покажат свои колекции по време на „Златна игла 2019“, ще участват за първи път в гала спектакъла за годишните награди на Академията за мода. Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“, ще покаже специално селектирани преложения официална и булчинска мода. Антония Стоянова, дизайнер на авангардната, дръзка и ексцентрична модна къща IMANE ще предстви колекция Notice Me. Диляна Матеева, дизайнер на модния бранд Art.Look ще покаже елегантна цветна колекция с името „Островът на спокойствието“. Ива Господинова - дизайнер на Iv Style, ще участва с представителна колекция стилни бизнес и официални облекла за дамите. Модният бранд МЕМЕ МОР с автор Венета Райкова ще покаже бутикови рокли с български шевици и специална символика. Модерна интерпретация на тюрбани – тип шапка, ръчно изработени от Севдалина Дякова, ще бъдат представени от Sevi by Sevdalina. Дизайнерката Аксел Харди за поредна година ще покаже свои авторски плетива и многофункционални облекла, този път с иновативни акценти в колекция „Еуфория“.

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Водеща на ревю-спектакъла и официалната церемония ще бъде Гери Дончева. Подготовката на ревю-спектакъла по повод годишните награди на Академията за мода е поверена на Боян Караиванов. По традиция статуетката „Златна игла“ е изработена от емблематичния наш бижутер Анжело Красини. Церемонията по връчването на годишните награди за мода ще завърши с изискан коктейл, по време на който гостите ще могат се насладят на вината Pixels и изкушаващите десерти от сладкарници „Неделя”.

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

„Златна игла 2019“ се реализира с любезното съдействие на: „Кимбо“, „Банка ДСК“, A1, „Рамада София Хотел”, „Ситроен“, „Агресия“, сладкарници „Неделя“, Pixels, MAC Cosmetics, Hair Box, V&A Glamour, Mr. Garden, „Хотел Самоков“.

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Атрактивни колекции за ревю-спектакъла

Снимки:
1. Колекция висша мода Attitude 2020 с дизайнер София Борисова.
Фото: © Ивайло Станев
2. Юлия Юревич със сватбена рокля на дизайнера Христо Чучев.
Фото: © Костадин Кръстев-Коко
3. Саня Борисова с рокля на модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова.
Фото: © Ивомир Пешев
4. Предложение на модна къща IMANE с дизайнер Антония Стоянова.
Фото: © Теди Грозданов
5. Костюм на модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава и Никола Карадамянови.
Фото: © Латинка Петрова.
6. Рокля на модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава и Никола Карадамянови
Фото: © Ненко Вранков
7. Ива Атанасова с елегантно предложение на Iv Style с дизайнер Ива Господинова.
Фото: © Калина Борисова
8. Рокля „Йероглиф“ на МЕМЕ МОР с автор Венета Райкова.
9. Колекция Fashion Melody на Art.Look с дизайнер Диляна Матеева.
Фото: © Оми Чоудури
10. Тюрбан на Sevi by Sevdalina с дизайнер Севдалина Дякова.
Фото: © Тодор Царков
11. Тоалет на Аксел Харди, показан по време на „Златна игла 2018“.
Фото: © Хайлайф



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing