Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 107

ЛЕТЕН ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ В "НОВ ТЕАТЪР" НДК

Силвия Тодорова

„Нов театър“ НДК стартира първото издание на „Летен театрално-музикален фестивал“, който ще се проведе през целия месец юли. Любителите на театралното и музикално изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София. Известни творци – актьори, режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на атрактивния „Летен театрално-музикален фестивал“.

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Жителите и гостите на София ще имат възможност да се насладят на театрални спектакли, които са изкушени от музикалното изкуство и са с подчертана музикална насоченост. Фестивалът представя също и концерт-спектакли на талантливи млади изпълнители, както и рок-група „Епизод“.

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

В програмата са включени видеозаписи на мюзикъли като „Исус Христос суперзвезда“, „Чикаго“, „Зоро“ и други създадени от Националния музикален театър. Присъстват също филми с подчертано музикално присъствие, „Малка нощна приказка“ с участието на Тодор Колев, както и документалните – за живота и творчеството на Михаил Белчев – „Един живот песен“ и „Процесът „Чикаго“, за създаването на мюзикъла „Чикаго“. „Летният театрално-музикален фестивал“ ще срещне зрителите с най-новия спектакъл на „Нов театър“ НДК – „Котка върху горещ ламаринен покрив“ на Т. Уилямс и музиката на Дж. Гершуин и Нина Симоне и харизматичното участие на Йоана Буковска-Давидова. Премиера ще има спектакълът на Мира Радева и Ал. Кипров – „Мъжете на Едит Пиаф“ с музиката на Едит Пиаф. Премиера ще има и концерт-спектакъла на „Епизод“ по романа на Неда Антонова и музиката Симеон Христов. Ще ви срещнем с авторският спектакъл на Недялко Йорданов „Две жени без да се смята мъжът“ по музика на Хайгашот Агасян. От театралните спектакли програмата включва още: „Отворена брачна двойка“ със специалното участие на Мая Бежанска, Пьотр Кшемински и др., композитор – Дони; „Невъзможна любов“ от Роси Русева и музика Жоро Стоев; „Два билета за Париж“ с режисьор Робин Кафалиев и др.

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Летен театрално-музикален фестивал в

Програмата на фестивала можете да видите тук: http://newtheatre.bg

Снимки:
1. Момент от спектакъла „Котка върху горещ ламаринен покрив”.
Фото: Красимир Стойчев
2. – 3. Момент от мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“.
4. Момент от спектакъла „Отворена брачна двойка“.
5. Момент от сценична изява на Михаил Белчев.
6. Плакат на спектакъла „Амадеус“.
7. Плакат на концерт-спектакъла “The show must go on”.
8. Плакат на спектакъла „Две жени без да се смята мъжът“.
9. Плакат на спектакъла „Малка нощна приказка“.
10. Нов театър – НДК.
Фото: Архив на „Нов театър“ НДК

Билети на касата на Нов Театър НДК – 02/ 4263956 и 088 6501703, в Билетен център НДК – 02/9166300; 02/9166400 и онлайн на: Theatre.art.bg, Epay.bgДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли