Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ТОП ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА НА МАЛКАТА БАНЯ

Разработването на интериорната схема на малката баня не е лесна задача, особено когато става дума за помещение, което се използва от много хора ежедневно. Ако във вашата баня липсва достатъчно пространство, това не означава, че тя не може да се превърне в отпускаща и релаксираща област, за която винаги сте мечтали.

Съществуват редица начини да направите вашата баня да изглежда по-голяма, без да увеличавате реално квадратурата. Ето няколко топи идеи за интериора на малката баня.

1. Въведете свободностоящи аксесоари.
Аксесоарите за рутинна употреба, като например стелажи за хавлии и кърпи или кошници и кошове за тоалетни принадлежности, то те са идеални за малките бани. Те освобождават ценно място на стената и могат да бъдат поставени навсякъде, където имате свободно пространство. Ако инвестирате в такива аксесоари, не забравяйте да вземете предвид движението във вашия санитарен възел – не бива вие и вашите близки да преминавате над тях.

ТОП ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА НА МАЛКАТА БАНЯ

2. Помислете за стъклени стелажи.
Стъклените стелажи спомагат за отрязването на светлината по начина, по който обикновените стелажи не могат. Стъклените рафтовете ви позволяват да съхранявате личните си принадлежност за баня, без да разсейват погледа от цялостната схема на интериора.

ТОП ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА НА МАЛКАТА БАНЯ

3. Направете изявление с декоративни елементи като халати, кърпи и диспенсъри.
Колкото повече празно пространство можете да видите, толкова по-голяма ще изглежда банята. За да постигнете минималистичен външен вид, трябва да се откажете от старите си тоалетни принадлежности и ненужни декоративни елементи. Ключов съвет е спазването на тримесечното правило: ако не сте използвали продукт в рамките на три месеца, изхвърлете го – единствените елементи, които се показват в банята ви, трябва да бъдат тези, които използвате ежедневно.

ТОП ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА НА МАЛКАТА БАНЯ

4. Създайте искрящо бяло пространство.
Всички бели стени, подови плочки и аксесоари създават релаксираща среда. Липсата на цвят означава, че окото не е привлечено непосредствено към определена точка в стаята, което прави банята да се чувства по-просторна и да насърчава усещането за спокойствие.

ТОП ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА НА МАЛКАТА БАНЯ

Снимки:
1. Свободностоящи аксесоари освобождават ценно място.
Фото: https://faians.com/
2. Стъклените стелажи са добро решение за малката баня.
Фото: https://granitogress.com/
3. Декоративни елементи в банята.
Фото: http://aron-bg.com/
4. Искрящо бялото пространство създава усещане за спокойствие.
Фото: https://plochki-za-bania.com/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing