Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

жената на “Ирида-Арт” – гальовна и грациозна като котка

“Ирида-арт”В съответствие със световните дизайнерски практики модна къща “Ирида-Арт” представи предварително десет модела от новата си колекция “Лапи и нокти”. Основната идея на дизайнерския екип е да пресъздаде жената и нейните различни настроения - гальовна, кокетна, грациозна и женствена, сподели арт-директора на модната къща Боряна Григорова.

“Ирида-арт”Колекцията е съставена от три части. В първата моделите са със скъсен силует, те са младежки, екстравагантни, леки и ефирни. Тоалетите са изработени от памук и са декорирани с апликации - лапи и котешки силуети. Цветовете са свежи и пъстри – зелено, червено.

Втората линия се фокусира върху актуалния за сезона десен на точки, който е подходящ за по-романтичните дами. Роклите са изработени изцяло от коприна, дължината им е до коляното, а талията е висока. Цветовите акценти тук са червено, черно, синьо и бяло.

Последната линия е елегантна, тя е изработена от дизайнерски текстил на Валентино, Роберто Кавали и Армани, а моделите са единични бройки. Впечатляваща е комбинацията на топли цветове, свежи нюанси на зелено, червено и жълто. Оригинални акценти тук са декорациите от цветя и апликациите, които наподобяват опашки, нокти, лапи, уши или очи на котка - една съвместима с пролетта визия на съвременната жена, допълнена от игривата и нежна, драскаща и обичлива котка.

Снимки: © Архив “Ирида-арт”



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
Коментари от други потребители
Христина:
4 Април
14:32
"Ирида арт" мислят оригинално, а и моделите им говорят красноречиво за това!

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing