ХЕДИ СЛИМАН Е НОВИЯТ АРТИСТИЧЕН ДИРЕКТОР НА CELINE

ХЕДИ СЛИМАН Е НОВИЯТ АРТИСТИЧЕН ДИРЕКТОР НА CELINE

Хеди Слиман е новият творчески и графичен директор на модната марка Celine. 49-годишният дизайнер ще управлява всички колекции заедно с мъжката мода и ароматите за мъже. „Изключително съм щастлив, че Хеди Слиман ще работи с нас и поема управлението на Celine. Аз съм силно впечатлен от работата му досега – той е един от най-талантливите дизайнери на нашето време. Хеди ще наблюдава и развива цялaта творческа мода както за жените, така и за мъжете.“, казва Бернар Арно.

ХЕДИ СЛИМАН Е НОВИЯТ АРТИСТИЧЕН ДИРЕКТОР НА CELINE

Снимка:
1. Хеди Слиман
Фото: http://www.10magazine.com/news/
Източник: http://www.vogue.co.uk/article/


Коментари (0)Прочетено: 960 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 93, Януари 2018

ДЕЙВИД БЕКЪМ С МАРКА МЪЖКА КОЗМЕТИКА

Дейвид Бекъм пуска своя марка козметика. Тя е резултат от сътрудничеството на звездата с „Лореал Лукс“ (L’Oreal Luxe). Брандът ще се казва House 99, като „house“ в случая означава общност на любителите на груминга, а „99“ е годината на сватбата на Дейвид и Виктория Бекъм и раждането на техния син Бруклин.

ДЕЙВИД БЕКЪМ С МАРКА МЪЖКА КОЗМЕТИКА

„Създадох House 99, за да дам на хората вдъхновение, пространство и материал за експерименти със стила. House 99 ще подкрепи мъжете и ще им даде инструмента за създаване на образа, към който се стремят. Добре дошли в клуба!“, казва Бекъм.

Стилът на Дейвид е копиран отдавна, така че създаването на собствена марка е логично продължение. Козметиката House 99 ще бъде пусната в продажба през февруари 2018 във Великобритания, а в САЩ и още 19 държави – през март. Първата серия включва балсам за след бръснене, овлажняващи кремове, стилизиращи продукти и др.

Снимка:
1. Дейвид Бекъм
Фото и източник: Fashion.bg


Коментари (0)Прочетено: 962 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 93, Януари 2018

РЕВЮ НА ЖАН ПОЛ ГОТИЕ, ПОСВЕТЕНО НА ПИЕР КАРДЕН

Авангардният моден дизайнер Жан Пол Готие направи ревю, вдъхновено от 60-те години на 20 век и посветено на Пиер Карден, при когото е направил първите си стъпки в света на модата.

„Вие сте моят наследник“, каза 95-годишният Пиер Карден, поздравявайки Жан-Пол Готие зад кулисите. „Аз съм миналото, а вие сте бъдещето“, каза още легендата на френската мода и икона на футуристичния стил, признавайки „таланта“ и „личността“ на своя бивш асистент.

РЕВЮ НА ЖАН ПОЛ ГОТИЕ, ПОСВЕТЕНО НА ПИЕР КАРДЕН

Жан-Пол Готие прави първите си стъпки при Карден едва на 18 години, без да е стъпвал в модна школа. "Той сигурно хареса цветовете на моите скици, които все пак не бяха лоши", шегува се 65-годишният моден дизайнер, който посвети своето дефиле пролет-лято на „един човек на свободата“. „В момента в модата има изключително много маркетинг, което наистина е от значение. Това ме кара да мисля за времето, когато започнах. Тогава имаше много творческа свобода, беше щастливо време, имаше много креативност, особено при Пиер Карден“, спомня си Жан-Пол Готие.

Снимки:
1. Пиер Карден
Фото и източник: Fashion.bg


Коментари (0)Прочетено: 959 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 93, Януари 2018

ГАЛ ГАДОТ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА „РЕВЛОН“

Актрисата и модел Гал Гадот е новото лице на марката за козметика „Ревлон“. „Развълнувана съм. Спомням си, че майка ми и баба ми имаха много продукти на „Ревлон“. Те бяха на достъпна цена за онова време. Продуктите им са страхотни и са подходящи за всеки, а гримът те кара да се чувстваш красив – особено, когато си работеща майка и си уморена.“ казва Гадот.

ГАЛ ГАДОТ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА „РЕВЛОН“

Кампанията, в която взима участие актрисата е създадена, за да вдъхнови жените да изразяват себе си и да насърчава разговорите около споделените преживявания. Гал Гадот споделя още, че е голям фен на грима за устни и затова любимото и червило на марката e Super Lustrous, както и спиралата за мигли Mega Multiplier Mascara.

Снимка:
1. Гал Гадот
Фото: http://www.glamourmagazine.co.uk
Източник: http://www.vogue.co.uk/article/gal-gadot-for-revlon


Коментари (0)Прочетено: 957 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 93, Януари 2018

АРИАНА ГРАНДЕ В ПАРТНЬОРСТВО С REEBOK

Ариана Гранде ще работи съвместно с Reebok. Модната марка е първата в спортната индустрия, която постави жените на преден план, пионер на фитнес движението през 80-те години на миналия век и вдъхновила легиони. Днес Reebok подкрепя поколения от жени да развиват физическите си възможности и да бъдат най-дръзката версия на себе си – от това какво обличат до усилията, които полагат в залата.

АРИАНА ГРАНДЕ В ПАРТНЬОРСТВО С REEBOK

„Като Reebok, аз заставам до тези, които изразяват себе си, почитат своята индивидуалност и разчупват границите. Защитник съм на хората, които се приемат, такива каквито са.“, казва Ариана Гранде. Певицата сподели още: „Посланието на Reebok да насърчи и окуражи вярата в собствените възможности и себеразвитие е нещо, с което живея. Горда съм да си партнирам с марка, чиято мисия е да вдъхновява хората да бъдат най-добрата възможна версия на себе си.“ „Ариана внушава увереност в младото поколение да поема рискове, да върви напред, да се бори, да предизвиква и да разчупва границите. Не можем да бъдем по-развълнувани от факта, че именно тя се присъедини към нашата общност и ще ни помогне да накараме повече хора да приемат истинската си същност., споделиха от своя страна Reebok.

Снимка:
1. Ариана Гранде, облечена с Reebok.
Фото и източник: Fashion.bg


Коментари (0)Прочетено: 957 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 93, Януари 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 91: „ПУМА“ В СЪТРУДНИЧЕСТВО С ТОМАС МАЙЕР
   БРОЙ 91: ЕВА ЛОНГОРИЯ ДЕБЮТИРА КАТО ДИЗАЙНЕР
   БРОЙ 91: КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД В КОЛАБОРАЦИЯ С VANS
   БРОЙ 91: КЕЙТ МОС Е НОВОТО РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА RESERVED
   БРОЙ 91: THE WEEKND ОБЯВИ ВТОРА КОЛАБОРЦИЯ С H&M

 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо киноМодерните сайтове:   Мода - Колекции - Готварски рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Дамски обувки - Дрехи