СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Баловете наближават, сред пренаситения пазар и възможности за избор пред бъдещите абитуриентки се появява проблемът – как да се справят в лабиринта от модни възможности, предложения и капани? Решението е едно – модният специалист, който ще размотае кълбото на вашите фешън съмнения и ще ви изведе на правилната пътека към съвършената визия.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Трикратната носителка на Златна игла на Академията за мода София Борисова създава тоалети, с които със сигурност ще впечатлите съучениците и гостите на бала си. В най-новите си колекции, модната диктаторка развива темата за женствеността, съвършенството на силуета и непринудения, скрит сексапил. Вплела в моделите едновременно най-новите световни тенденции и силата на класиката, София Борисова е създала шедьоври за младите девойки, с които смело да престъпят прага от детството към зрелостта.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Дизайнерката съветва бъдещите абитуриентки да съобразяват изборът на тоалет със своята фигурата, също така с цвета на косата, кожата и височината си.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Особено внимание трябва да се обърне на кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш. Момичетата с по-заоблени форми е добре да заложат на А силует или разкроена рокля, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша. Дългите тесни рокли по тялото с голи рамене, ефектен гръб, с цепка, разкриваща крака, както и фееричните рокли, изработени от ефирни, естествени материи са предпочитани от младите дами. Тези тоалети загатват женствеността, придават романтика и нежност. Приятната на допир материя, правилно подбания силует, лек грим, малки обеци и красива прическа ще завършат визията по чудесен начин! Ако изберете абитуриентска рокля с изчистена кройка, то можете спокойно да добавите по-бляскави бижута, обувки или чанта. Късите секси рокли, както тези по тялото, така и разкроените пък ще дадат свобода и комфорт при танците, те също са лидер сред изборът на тоалет.

Последната колекция бални тоалети на американската марка Mori Lee – New York, които можете да откриете в модния център на „Романтика Фешън“, предлага голямо разнообразие от модели. И тази година са хит богато декорираните с кристали и пайети рокли. Дизайнерите на модната къща са превърнали роклята в бижу и това ви улеснява, защото само едни деликатни обеци са чудесен завършек на подобен тоалет.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Цветовете, в които са решени моделите са в модерните за сезона червено, пудра, блуш, тюркоазено, марсала, кралско синьо, класическото черно. Флоралните мотиви са широко заложени в колекцията. Десени от нежни пролетни цветя, рокли декорирани с рози са хит в колекцията. Един чудесен избор за бала, който ще изрази индивидуалността и подчертае женствеността на младите дами.

Гащеризонът започва да се налага и момичетата, които имат по-смела и разчупена концепция за визията си, все по-често залагат на него. Той е нестандартно, но практично решение за празничната нощ.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

София Борисова, препоръчва на младите момичета да запазят естествената си красота и излъчване като направят правилния избор на тоалет, грим и прическа, които да съответстват на годините и младостта им. Да бъдат стилни и красиви като не пропускат най-важния елемент – доброто настроение и положителните емоции, които винаги превръщата един такъв празник в незабравим.

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИ ОТ СОФИЯ БОРИСОВА

Снимки:
1. – 2. Модели на София Борисова. 3.- 9. Предложения за абитуриентите на американската марка Mori Lee – New York, които можете да откриете в модния център на „Романтика Фешън“.
Фото: © Romantika Fashion


Коментари (0)Прочетено: 1028 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 87, Март 2017

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

*Участничките в конкурса блестяха в рокли на дизайнера Христо Чучев

Украинката Наталия Власенко грабна короната на международния конкурс Lady Universe 2017. Събитието събра цяло съзвездие от красиви момичета, представителки на над 30 държави, а за победителката единодушно гласува и журито, и публиката със своите аплодисменти.

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

Заключителната церемония събра елитна публика в столичния клуб „Мегами“ на 22-ри февруари вечерта. Елегантен и стилен старт на събитието даде чаровницата Марина Кискинова със своето изпълнение на песента „Shape of you“ под съпровода на китариста Константин Ангелов. Интересен акцент на вечерта добави и Георги Величков, който развълнува публиката с емблематичната песен на Паша Христова „Една българска роза“. В ролята на водещи влязоха Теодор Тодоров – Тео и неотразимата Боряна Баташова.

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

Претендентките за титлата Lady Universe дефилираха в национални костюми, а дефилето с бански костюми разгорещи страстите в залата. На финала на церемонията момичетата блестяха в прекрасните вечерни рокли на Христо Чучев. Дизайнерът беше и част от международното жури. Екзотичната Вена Ли, която беше специален гост на събитието, развълнувано благодари от сцената на организаторите и изрази своите прекрасни впечатления от София.

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

Подобни впечатления споделиха и самите участнички в конкурса по време на т.нар. „въпроси на журито“.

Специални награди утешиха онези, които не успяха да се сдобият със заветната корона: „Най-добър национален костюм“ – Лейди Япония, награда „Клуб Мегами“ – Лейди Украйна, награда „Лице на Megz“ – Лейди Унгария, „Лице на фитнес „Пулс“ – Лейди Австрия, награда „Лейди Фотомодел“ – Лейди България, „Най-добър талант“ – Лейди Беларус, награда „Избор на медиите“ – Лейди Гърция и още много други награди. Подгласнички на победителката от Украйна са: четвърта подгласничка – Лейди Сърбия, трета подгласничка – Лейди Италия, втора подгласничка – Лейди Полша, първа подгласничка – Лейди Ливан.

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

Победителката в конкурса, представителката на Украйна Наталия Власенко, беше обявена лично от лицензианта на конкурса Цвети Разложка, а короната й беше връчена от миналогодишната финалистка Мина Попова.

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017

Снимки:
1. Цвети Разложка и победителката – представителката на Украйна Наталия Власенко.
2. Победителката заедно със своите подгласнички.
3. Финалистките със Цвети Разложка. 4. Първата подгласничка – Лейди Ливан.
5. Втора подгласничка – Лейди Полша.
6. Дизайнерът Христо Чучев слага лентата на третата подгласничка – Лейди Италия.
7. Четвъртата подгласничка в конкурса - Лейди Сърбия. 8. Момент от събитието.
Фото: © Хайлайф


Коментари (0)Прочетено: 1263 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 87, Февруари 2017

Изненадай любимия човек с музика и очила KWIAT

Виктор Юго казва: "Музиката дава израз на онова, за което не могат да бъдат открити думи, но не може и да остане премълчано". По традиция за най-романтичния празник в годината – Свети Валентин – KWIAT дават възможност на влюбените да изразят по артистичен начин своите чувства към половинката си и да я зарадват с красив подарък. Тази година можете да изненадате любимия човек с музика и очила.

Изненадай любимия човек с музика и очила KWIAT

Всеки, който запише видео послание към любимия човек, докато свири на музикален инструмент и/или пее (по избор), ще има възможност да спечели очила за себе си и за половинката си по случай празника на влюбените. За да участвате в играта, трябва да качите видеото в профила си във Фейсбук, да отбележите страницата на KWIAT в публикацията си с @KWIAT и да направите публикацията си публична, за да достигне тя до организаторите. Видеото не трябва да бъде по-дълго от 10 минути.

Авторите на трите най-оригинални музикални видео послания ще бъдат наградени с очила по избор и за празника на влюбените три двойки ще спечелят общо 6 чифта очила KWIAT. Играта започва на 01.02.2017 г. и приключва на 08.02.2017 г., а победителите ще бъдат обявени на 09.02.2017 в 15:00 часа. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на официалната Фейсбук страница на KWIAT, а представител на фирмата ще се свърже с тях, за да получат подаръците си преди празника. Харесайте своята награда тук: http://kwiat.bg/sunglasses-bg

Изненадай любимия човек с музика и очила KWIAT

В месеца на любовта KWIAT също така подарява пет дни, в които всеки може да избере слънчеви очила и/или диоптрични рамки на половин цена. Специалното предложение е валидно само веднъж в годината за дните 10, 11, 12, 13 и 14-ти февруари, а местата са над 150 оптики в България или онлайн платформата www.kwiat.bg.

Снимки:
1. Очила от най-новата колекция на KWIAT модел KW EX 9072 C
2. Визия за Фейсбук във връзка с играта на KWIAT
Фото: © Борислав Йосифов и Николай Иванов/ KWIAT


Коментари (0)Прочетено: 1336 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 87, Февруари 2017

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 86: ФОРМАТА НА ЧЕРВИЛОТО ИЗДАВА ХАРАКТЕРА НА ЖЕНАТА
   БРОЙ 86: ХРИСТО ЧУЧЕВ – ОФИЦИАЛЕН ДИЗАЙНЕР НА MISS GAMING BEGE 2016
   БРОЙ 86: ЕМБЛЕМАТИЧНАТА БУТИЛКА НА MARTINI С НОВ ДИЗАЙН СЛЕД ПОЧТИ ЦЯЛО ДЕСЕТИЛЕТИЕ
   БРОЙ 85: ТОПМОДЕЛЪТ РАЙКА ОЛИВЕЙРА – КОРИЦА НА СПИСАНИЕ „ЕЛ“ ЗА АВГУСТ
   БРОЙ 85: ОФИЦИАЛНОТО МС НА FTV ИДВА ЗА БЛЯСКАВО АФТЪР ПАРТИ НА SFW AW 2016
   БРОЙ 85: ВПЕЧАТЛЯВАЩИ КОЛЕКЦИИ HAUTE COUTURE НА SFW AW 2016
   БРОЙ 85: НОВИ РЕШЕНИЯ В БАНЯТА ЗА ПОВЕЧЕ КОМФОРТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
   БРОЙ 85: ГАБРИЕЛА ГЕОРГИЕВА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА MRS TOP EUROPE UNIVERSE 2016 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо киноМодерните сайтове:   Мода - Колекции - Готварски рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Дамски обувки - Дрехи