КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА СЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА ПРЕЗ ЛЯТО 2021?

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА СЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА ПРЕЗ ЛЯТО 2021?

Слънчевите очила винаги са били и ще си останат моден аксесоар. До такава степен са навлезли в ежедневието на хората, че те започват да се обличат спрямо очилата, които искат да носят. И както във всеки бранш при очилата също има тенденции.

Затова новата колекция на българската марка очила KWIAT тази година са на почит металът и цветовете. Минималистични рамки, от които лъха изтънченост, но и забавление. Цветовете на рамките са преобладаващо сребриати, златни или златисто-розови, а при стъклата има още по-голямо разнообразие. Пример за това е колекцията KWIAT Chic, която безапелационно печели всички точки и не само при слънчевите очила, а и при диоптричните рамки.

KWIAT

KWIAT

Вече 30 години KWIAT се е доказала като марка, която мисли за всичко и всички. Затова тази година те направиха най-нестандартните очила, които сте виждали. Материалът, от който са направени, е пластика дали черна, или прозрачна, или жълта, или пък шарена - няма никакво значение, защото те са просто оригинални. Формите говорят сами по себе си - можете да изберете между правоъгълни очила, кръгли или защо не едната част да е кръгла, а другата правоъгълна.

Мъжките слънчеви очила KWIAT колекция 2021 не отстъпват също. Те са спортни и спортно-елегантни и впечатляват с лекотата си - те са с цели 20% по-леки от повечето очила. И въпреки че това са модели, създадени, за да бъдат ненатрапчиви, те се открояват с цветовете си, които са от класическото черно, през сиво и чак до зелено.
Детските слънчеви очила трябва да бъдат удобни и здрави. Но децата не се интересуват от това - те искат очилата им да са цветни. Затова винаги ги оставяйте да избират сами очилата си. И тази година в новата си колекция KWIAT съчетава цветовете така, че да има за всяко дете - тъмно розова предна част с лилави дръжки или пък по-смели комбинации като червено с жълто. В колекция 2021 присъстват и уникалните слънчеви очила предназначени за 6-месечни деца.

KWIAT

KWIAT

KWIAT

Знаете ли, че очилата KWIAT се правят от памук?! Освен това още от първата колекция на KWIAT очилата минават през специална антиалергична и антибактериална обработка. И както всяко нещо и този метод се развива в положителна насока, за да стигне до момента, в който се появява този антибактериален целулозен ацетатен лист, който представлява голямо парче пластмаса, от която се изрязват отделните части на очилата KWIAT. В неговата направа всъщност е замесена антибактериална защита. Слънчевите очила и диоптричните рамки KWIAT притежават високоефективни, широкоспектърни, дългосрочни антибактериални свойства.

Пликчетата, които KWIAT използва, са абсолютно рециклируеми.

Всички знаем, че това е знакът за рециклиране. Цифрите и буквите всъщност показват степента на рециклиране на тази твърда гъвкава пластмаса (пликчето), която е по-висока от останалите.

KWIAT

KWIAT

Снимки:

  1. Нова колекция диоптрични рамки.
  2. Дамски предложения от нова колекция на KWIAT.
  3. Мъжки предложения от нова колекция KWIAT.
  4. – 5. Детски модели очила от нова колекция на KWIAT.
  5. Технология за създаване на очилата KWIAT от памук.

Фото: KWIAT
Прочетено: 498 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 113, Юли 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 111: ОСЕМ ЛОКАЦИИ ЗА БРОШКИ – ЗА СТИЛ И ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ВИЗИЯТА
   БРОЙ 111: СМАРТ МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ – НОВИЯТ АКСЕСОАР ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ
   БРОЙ 110: ПЪТЕВОДИТЕЛ В ИЗБОРА НА МЪЖКИ ЧАСОВНИЦИ
   БРОЙ 107: МОДА ПО ВРЕМЕ НА COVID-19 – МАСКАТА КАТО ВОДЕЩ АКСЕСОАР
   БРОЙ 106: ПРИНЦЕСА МИРИАМ ДЕ УНГРИЯ ПОЛУЧИ „ЗЛАТНА ИГЛА“ ЗА БИЖУТА
   БРОЙ 106: ПРИНЦЕСА МИРИАМ ДЕ УНГРИЯ ЩЕ Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА „ЗЛАТНА ИГЛА 2020“

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли