Гел лакът - начин да изразиш себе си

Гел лакът - начин да изразиш себе си

 

Без всякакво съмнение можем да кажем, че гел лакът е новият любим “аксесоар” на всички жени. Колкото и да не си го признаваме, всяка представителка на нежния пол, а и не само, поглежда към ноктите на дамите, с които се среща, и определено стилният гел лак прави повече от добро впечатление. Добре изглеждащите нокти се превърнаха в истинско съкровище и днес повече отвсякога модата им обръща внимание. Ежегодно под прожекторите на модните седмици попадат креативните гел лак решения на дизайнерите, които са заложили на нестандартен маникюр. Независимо от динамичната промяна на стилове, вариации, щампи и цветове, няма изгледи гел лакът като основен атрибут на женската красота да излезе от мода скоро. И жените са повече от щастливи от този факт.

Според някои, женската суета е порок, а според други, непрестанният стремеж към по-добра визия е движеща сила за представителките от нежния пол, защото, както знаем, “Красота ще спаси света” е казал Достоевски. Гел лакът, подобно на другите дамски дрехи и аксесоари, е много по-силно модно оръжие, отколкото изглежда на пръв поглед. В съвременния свят, в който е трудно да се отличавате със собствен стил, гел лакът ви позволява да го натоварите с тежката задача да бъде вашият индивидуализиращ белег. Не е нужно модният нюх да бъде силно и натрапчиво представян. Дори и в най-дребния детайл, какъвто е маникюрът, вашата слабост към стилната визия ще бъде забелязана.

Гел лак

Гел лакът - това съм аз

  1. Красивите нокти и грижата за техния вид се свързват не само с приличната визия, но и с факта, че вие може да изберете силно емоционално натоварен гел лак, в който да въплътите вашите лични чувства и преживявания. Ако сте влюбени, то сърцата, червеният цвят, гълъбчетата и кокетните шарки са вашето нещо. Ако пък сте преживели голяма промяна в живота си, то вашият гел лак ще е наситен с усещане за новото начало. Идеите са безкрайни и ви позволяват да изразите всяка емоция, която минава през вас;
  2. Гел лакът може да е отражение на вашите музикални, вкусови, спортни, арт или др. предпочитания. Обичате пица, вино, шоколад или пък сте shopaholic, харесвате котки, Италия или диамнати - измислите си нестандартен дизайн, който ще говори за самите вас повече от всичко друго. Вече дори е възможно да отпечатате върху вашите нокти любим цитат от книга или филм, да сложите  снимка с любим човек или пък да добавите 3D букви, цифри и др. елементи.

Гел лак

Рисунките определено са знак за артистична натура с по-богато въображение. Най-често поривът за себеизразяване чрез различни фигури и картинки говори за личност с големи желания и мечти, с топло и любящо сърце.

  1. Разбира се, не е нужно да бъдете обсипани с шарки и щампи, за да “кажете нещо” чрез гел лака си. Изборът на едноцветен лак също може да бъде носител на сполучливо модно послание. Всеки от цветовете говори се свързва с определен емоционален спектър и подбирайки нюансите, трябва да бъдете внимателни, тъй като за хората с по-модно око, всичко това говори. Едноцветният гел лак е избиран по-често от самоуверени, практични, уравновесени дами, които не изневеряват на принципите си;
  2. Формата и дължината - твърди се, че “колкото по-дълъг е маникюрът на една жена, толкова по-самоуверена е тя.” Е, ние няма да потвърдим или отречем, но определено има правила, с които трябва да се съобразите, така че да не изпращате грешни сигнали на хората около вас. Разбира се, на първо място естеството на ежедневните ви задължения поставя определени граници за формата и дължината на гел лака, които не бива да бъдат преминавани;
  3. За дамите, които силно вярват в предопределеността на човешкия живот от датата на раждането, имаме добра новина. Вярвате или не, има изследвания, според които зодията е определяща дори и при избора на гел лак. И то как - самият маникюр може да “каже” на хората, които не знаят, коя зодия сте, тъй като вашият знак донякъде предопределя избора, който правите.

Изразявайки себе си чрез гел лака, вие си гарантиране не просто красив маникюр, а такъв, който демонстрира личния ви вкус и вашите индивидуални модни (а и не само) предпочитания. Използването на гел лака като израз на всичко съкровено и лично ви позволява да разгърнете потенциала му до съвсем нови измерения. Очакванията, мечтите и вашите лични характеристики могат да се превърнат в идеална декорация за всеки сезон, а правилното им разчитане ви гарантира, че “по ноктите ще я разпознаете”. Дами, бъдете нащрек при избора на гел лак. А за всички останали - “четете между редовете”. 
Прочетено: 750 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 105, Януари 2020

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 104: КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ
   БРОЙ 104: КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПАРФЮМ?
   БРОЙ 103: ИЗЯЩЕСТВО И СТИЛ В НОВИТЕ ТВОРЕНИЯ НА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА
   БРОЙ 103: ГЕЛ ИЛИ ОБИКНОВЕН ЛАК
   БРОЙ 102: ТЕНДЕНЦИИТЕ В ГРИМА ЗА ЛЯТО 2019

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли