Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЖЕЛАНИЕ ЗА ТРИУМФ

* Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон

Камера...осветление...Триумф! През новия сезон женствеността, съблазняването и комфорта са под светлината на прожекторите. Дамите вече нямат нужда от вълшебна пръчица, за да сбъднат мечтите си, защото “Триумф” изпълнява желания. Със своята есенно-зимна колекция световният лидер предлага неограничен избор на тенденции, стилове, цветове и форми. Секси и романтична, ефирна и естествена, изтънчена и чиста – всяка дама може да избере как би искала да изглежда, в зависимост от своето настроение. Защото почитателките на “Триумф” винаги получават това, което искат.

Камера...осветление...Триумф

Жените владеят до съвършенство изкуството на съблазняването. Ексклузивната модна концепция на сериите “Satin Temptation”, “Delicate Temptation” и “Angel Curves” изкусно подпомага това умение и разкрива индивидуалността на дамите. Романтичната нотка присъства във всеки елемент на моделите от тези серии. Играта с цветовете концептуално се обвързва с посланията на новата колекция – палитрата включва блестящ карамел, чувствена ванилия, пламенно червено и елегантно черно. Декоративните елементи като дантела, панделки, свежи флорални мотиви и висококачествена бродерия създават уникална визия. Иновативациите при материите, кройките и дизайна допринасят за смело модно преобразяване.

Камера...осветление...Триумф

Най-красивата форма на загриженост към околната среда през този сезон е въплътена в концепцията “Pure Origin”. В серията, изработена от специален памук с контролиран произход, основната материя кореспондира с дизайна – семпъл, но модерен, решен в черно и бяло. Материалът, от който са изработени моделите, може да се разгражда и е нежен към кожата. Допълнително пришитият етикет с надпис “Pure Origin” подчертава още веднъж грижата за околната среда.

Камера...осветление...Триумф

Камера...осветление...Триумф

Красиви, естествени и в същото време модерни: концепцията “Shape” в класическо черно и меки телесни тонове е гаранция, че индивидуалните желания на дамите могат да бъдат изпълнени. Благодарение на специалните оформящи ефекти на серията “Pure Shaper” могат да моделират се различните части на фигурата, в зависимост от нуждите и желанията на дамите. Малките трикове в серията, които оптически намаляват размерите са колан за пристягане на талията Waist Slimmer и моделиращият фигурата Body Slimmer. Те оформят мечтания силует по естествен начин чрез своя дизайн и чрез приятната лека материя с деликатен блясък.

Камера...осветление...Триумф

Камера...осветление...Триумф

И непосредствено преди Коледните празници, в края на годината “Триумф” ще предложи сериите “Crystal Feelings”, “Seductive Feelings” и “Velvet Passion”, за да осигури на дамите зашеметяващ блясък и предпразнично настроение. Висококачествените материи като бродиран тюл с кристални и кадифени апликации, еластична дантела с лурексови нишки, памук с фини лъскави нишки, и еластичен тюл са претворени в елегантно черно и пламенно яркочервено. Ексклузивен дизайн и очарователни детайли като деликатни плисета, секси V-образна кройка на деколтето или кръстосани сатенени панделки подчертават елегантния, тържествен и игриво-съблазняващ характер на тези изкусителни серии. Сутиените са с вграден пуш-ъп ефект, дантела на гърба и изискани детайли като подвижни презрамки на корсажа са гаранция за неустоима визия. Трудно е да си представим по-красив начин за посрещане на Новата година.

Камера...осветление...Триумф

Lovely Passion“Sweet Passion” и “Lovely Passion” са две серии в колекция есен-зима 2008-2009, които подчертават елегантността на дамите с по-големи размери. Моделите изящно съчетават удобни материи и кройки с модна визия. Зимното настроение е претворено в изящно метално сиво, бяло и черно, а комфортът отново е приоритет. Магическите системи за поддържане на бюста допринасят за удобството на дамите. Романтични детайли, като контрастни бродерии, нежни дантели и еластичен тюл, придават еротичен привкус на дългите зимни нощи.

Снимки:

  1. “Satin Temptation”.
  2. “Delicate Temptation”.
  3. “Sweet Passion”.
  4. “Pure Origin”.
  5. “Pure Shaper”.
  6. “Crystal Feelings”
  7. “Seductive Feelings”.
  8. “Velvet Passion”.
  9. “Lovely Passion”.

Фото: © Triumph



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
Коментари от други потребители
Donka:
7 Декември
19:31
Mnogo mi dopadat modelite na Triumph! Super sa!

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing