Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ ИЛИЕВА

МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ ИЛИЕВАКои са хубавите неща, с които ще запомните 2011 г.?
2011 беше специална за мен година. Навършиха се 10 години от началото на соловата ми кариера и отбелязах това по начин, по който винаги съм искала - с много музика. Направих серия от концерти със симфоничните оркестри в страната, а финалът в София беше най-мащабният проект, който някога съм правила. Получи се страхотно и съм щастлива, че през годината успях да споделя магията на музиката с толкова много хора.
2011 г. ми донесе и високата оценка на журналистите и феновете - получих наградите “БГ модна икона” и “Жена на годината”, които са много важни за мен. Прекрасно е да знам, че творчеството, стилът и личността ми вълнуват хората.

Какво означава за вас понятието елегантност?
Елегантността е комбинация от светоусещане, интелигентност, присъствие и тяхното отражение в дрехите и аксесоарите. Фината личност се отразява и в най-малкия детайл от външната красота.

А какво означава за вас безвкусицата в облеклото?
Сляпото следване на модните тенденции често води до неудачни съчетания. Както и разхвърляната емоционалност.

Кои според вас са най-елегантните хора на планетата?
Не свързвам непременно елегантността с известност, което обезмисля изреждането на конкретни имена. Сред най-елегантните хора, които съм виждала, присъстват личности, които са познати в тесен кръг, но могат да бъдат пример за висок стил и на най-добре обгрижваните в това отношение звезди. Живеем в материален свят и все по-често добрият стил е свързан с добри финансови възможности.

МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ ИЛИЕВА

Как според вас се облича съвременният българин?
Българинът се облича все по-добре. Има достатъчно информация и избор, за да намери собствения си стил. Харесва ми да виждам, че типичната за Европа елегантност и финес се пренасят и тук във времето.

От какво се ръководите при избора си на облекло?
За мен е важно да се чувствам удобно в дрехите си. Това е един от основните ми критерии при избор на облекло. Обичам изчистените форми, рядко експериментирам и това обикновено е свързано с артистичните ми изяви. В ежедневието си съм спортно-елегантна, понякога превес има едната линия, в зависимост от активностите ми. Обувките на висок ток са моя голяма слабост – имам различни цветове и дизайни, които правят силуета завършен.

МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ ИЛИЕВА

Какво ви предстои в професионален план?
В близките месеци ще издам DVD с концерта ми “10 години Лунен сън”, което ще включва и ексклузивни снимки, и бекстейдж материали. Подготвям новия си албум, който ще представя напролет с национално турне. Съвсем скоро ще издам и нов видео сингъл. На финалната права сме с новите проекти на Криста, B.O.Y.A.N. и Knas от “Стерео стая”. Тази година ще е наситена с музика и това ме прави много щастлива.

Какво ще пожелаете на нашите читатели?
Да са здрави, вдъхновени и да се грижат с любов както за външната, така и за вътрешната си красота.


Снимки:

1. Мария Илиева с грим на Кирил Чалъков

Фото: © Дилян Марков

2.- 3. Моменти от концерта на Мария Илиева на 3 декември 2011 г., с който тя завърши своето национално турне, с което отбелязва 10 години от своя солов дебют с парчето "Лунен сън".

Фото: Личен архив

Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
Коментари от други потребители
заяк:
1 Февруари
15:15
втората рокля не е стилна а си е чист парцал...

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing