Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

Итай Пинки: „Магията е навсякъде и по всяко време!”

Итай Пинки е комик, илюзионист и актьор. Роден е в Израел и има собствено комедийно шоу, където умело съчетава интелигентния хумор със зрелищно магическо представяне. Итай Пинки завладява публиката със своята харизматичност и уникалност по оригинален начин, която става запазена марка за неговата програма.

Високо качество на представяне, оригинални магически номера и невероятен чар са само част от визитната картичка на този маг. Има редица участия в телевизионни формати по цял свят. Участва в сериала „Кой ще заблуди учителя”, който е британската версия на “Fool-Us”. Самият той се нарежда сред челните места за най-добри магьосници. За него животът е сцена, на която той си е главен режисьор.

Вие сте комик, илюзионист и имате собствено шоу. Реализирахте ли част от своите мечти?
На този етап бих казал, че да. Забавлявам се с това, което правя и за мен работата е истинско удоволствие, но в дългосрочен план моята мечта е да стана световно известен и да бъда разпознаваемо име с моето магично шоу „Stand-up-magic“.

Кога разбрахте, че искате да бъдете магьосник?
В началото беше просто хоби и вид забавление. Бях едва тринайсет годишен, когато всички около мен ме караха да изпълнявам различни номера и фокуси. С годините това се превърна в моя професия, просто се случи от само себе си!

С какво бихте желали да ви запомни публиката?
За мен е важно да накарам хората да се смеят и забавляват, докато гледат моето шоу. Това за мен е съществено и най-важно. Комбинацията, която използвам между интелигентния хумор и магическите номера са моята запазена марка.

Животът е магия или..?
Магия. Магията е навсякъде и по всяко време!

Кои са вашите любими номера?
Имам много любими трикове, с които публиката става на крака. Когато виждам това въздействие върху зрителите, наистина се чувствам много развълнуван – това ме зарежда и ме кара да продължавам в тази насока. Един от любимите ми трикове е излъчен в телевизионния сериал „Foul us”.

Итай Пинки: „Магията е навсякъде и по всяко време!”

За вас магията е илюзия или реалност?
Магията се видоизмени с годините. Ако в миналото илюзионистите използваха различни фокуси, за да манипулират публиката, днес хората са по-заинтригувани от четене на мисли в комбинация с хумор. Един по-атрактивен и забавен начин на представяне. Нещата по този начин се надграждат и всичко изглежда по реалистично.

“Тrick - or – treating”?*
Treating! Oбoжавам шоколада!

Итай Пинки: „Магията е навсякъде и по всяко време!”

Интервюто е взето oт Станимира Янакиева по време на участие на Итай Пинки в Luminous Label Party with Dom Perignon, Black Lable Whiskey&Music Bar.

Фото:
1. – 2. Итай Пинки в нестандартна фотосесия.
Фото: © Shai Shkolnik

Забележка*
От англ. - „Лакомство или пакост”- бел.ред. Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни - Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. По традиция децата се маскират със страшни костюми, носят тиквени фенери и обикалят съседите си като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им "изиграят номер".



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing