Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

Ирен Бабачева

Шарлот Мари Помилайн Казираги е родена на 3 август 1986 г. Тя е второто дете на принцеса Каролина Монакска и Стефано Казираги (италиански индустриалец). Нейните прародители са покойните принц Рение 3 и принцеса Грейс от Монако, или известната американска актриса Грейс Кели.

Шарлот Казираги е наследила усещането си за стил от своята баба – холивудската звезда Грейс Кели. Неслучайно тя е избрана за лице на „Гучи” със своята неподражаема елегантност и женственост. Креативният директор на марката Фрида Джанини дори създаде специална колекция за езда, посветена на красавицата от династията Грималди.

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

Принцесата на Монако, която покрай професионалните си занимания с конен спорт намира време и да позира за корицата на френския „Вог” (по примера на майка си и баба си), стана аристократката с най-грандиозния рекламен договор в света на модата и разработва линия аксесоари за езда на „Гучи”.

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

„Венити Феър” избра Шарлот Казираги за една от най-добре облечените жени през 2006 година. Тя често участва в модни ревюта и се снима за кориците на различни модни списания. Нейното име е спрягано за муза на Карл Лагерфелд. Визията й е елегантна, обича да експериментира с ярки цветове.

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

Модните превъплъщения на Шарлот Казираги се простират далеч отвъд Монако. След като се снима за френския „Вог” и ELLE, Шарлот се доказва като сила в света на модата през последните години. Фотосесията и за „Вог” през август 2011 година показва склонността й към луксозни марки в снимки за „Картие”, „Лубутен”, „Диор”, „Селин” и „Шанел”.

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

Шарлот Казираги държи върховете на добре облечените звезди на червения килим. Нейният стил и класа са високо ценени и сред специалистите в конните състезния.

ШАРЛОТ КАЗИРАГИ: КРАСОТА ПО НАСЛЕДСТВО

Снимки:
1. – 2. Шарлот Казигари в рекламна кампания за „Гучи”
Фото: 1. http://www.huffingtonpost.com / © Italian Vogue
2. http://theredlist.com
3. – 5. Шарлот Казираги
Фото: http://theredlist.com
Източници:
http://eva.bg/article/10919-Printsesi-za-primer ; http://www.hellomagazine.com/royalty



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing