Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

МОДНИ СЪВЕТИ ЗА ЗИМАТА

Когато става дума за спортно бягане, онлайн магазините предлагат много разновидности на дамски дрехи, обувки и аксесоари. За тези жени, които търсят извинение, за да пазаруват – купуването на дрехи не носи нищо друго, освен удовлетворение... Не всеки е луд да се шегува с мразовитата, суха зима, обаче. В зимните утрини вместо събуждането и обличането за работа или училище, както и всякакви други задължения, със сигурност ни се иска да се свием обратно в мекото, топло легло. Отношението на околните може да се промени в един миг, ако сте в секси и привлекателни зимни дрехи. Когато знаете, че можете да изглеждате по най-добрия възможен начин всеки път, когато излизате, целият ви живот сякаш се преобръща.

МОДНИ СЪВЕТИ ЗА ЗИМАТА

Дамските облекла и обувки за зимата трябва да са изработени от дишащи, по възможност естествени материали, които да позволяват потта да се изпарява. За предпочитане са и панталони, които имат по-ласкава кройка към нежните извивки на женското тяло и се състоят от материали като вълна и памук. За почитателите на полите – можете да ги комбинирате с топли дамски ботуши в различни щампи и цветове, съчетавайки ги по възможно най-добрия начин с други дрехи от гардероба ви.

МОДНИ СЪВЕТИ ЗА ЗИМАТА

Добре е зимното облекло да не е на много слоеве, защото се създава неприятно визуално впечатление за широк и раздърпан външен вид. Заредете се и с висококачествено термо бельо. Това също ще ви помогне да намалите ненужните слоеве. Важно е, когато купувате новите си зимни дрехи, те да бъдат направени от по-топли материали като вълна или кашмир. За тази цел разгледайте и се допитайте до няколко онлайн списания за най-новите тенденции и изберете дизайн, който ви носи изисканост и представя най-доброто от вас.

Дамските зимни палта могат да бъдат или класически и дълги, или къси и модерни. Повечето модели са направени така, че да допълват хармонично тялото на жената. Има голямо разнообразие от модели, така че, жените, които носят по-голям номер да не се тревожат при търсене на обемисти палта.

МОДНИ СЪВЕТИ ЗА ЗИМАТА

Когато избирате ботуши с тънки високи токове за вашето палто, е добре да съобразите цвета, текстурата, стила и дизайна им, така че шарките и стиловете да образуват хармонично цяло и да се допълват. Не е нужно да спазвате някакви строги правила – можете да смесвате стилове и да експериментирате с цветовете. Направете микс и пробвайте различни варианти, докато стигнете до перфектната комбинация, която да ви кара да се чувствате добре, привлекателни и да радва най-вече самите вас.

Снимки:
1. – 3. Модни предложения за зимата
Фото: 1. http://stylezone.bg/krasivi-prez-zimata
2. http://garderobche.com/damski-botushi/
3. http://fashion-zona.com/
Източник: TARGET BOX



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing