Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ДОМАШЕН УЕЛНЕС – ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!

Как си представяте перфектното място за релаксация? Може би, като се отпуснете под освежаващата душ струя с ефект на дъжд, която просто измива всички притеснения и тревоги от ежедневието, като ви изпълва с нова енергия? Бихте ли предпочели тези здравни процедури у дома? Ако отговорът ви е да, значи е време да създадете личен уелнес във вашата баня. Без съмнение, домашният уелнес е нещо, което се отличава с разнообразни възможности за отмора, както и с удобни и луксозни интериорни решения.

Може би предпочитате приятната сауна с хиромини или инфрачервена душ кабина, след която да можете да се насладите на почивка на дивана? Или предпочитате мощно пенещи се джетове в джакузи, които вдъхват живот на уморените ви мускули? Домашният уелнес е онова персонализирано място, което може да се превърне в оазис на прекрасни моменти и зареждане с положителна енергия.

Един важен аспект в създаването на домашен уелнес са светлината и ароматите за отморяваща атмосфера. Специалното осветление и приятният интериор са необходимите условия, които ще създадат спокойна атмосфера във вашата баня. Идеалният момент за Вашия уелнес в дома е топлата светлина.

При липса на подходяща осветителна система в банята, можете просто да използвате свещи, които могат да се поставят с лекота в отделните кътове. Те ще добавят топла, мека светлина, която създава усещане за сън. Горещата вана на свещ ще създаде идеална релаксация. Можете да подобрите ефекта, като включите тиха класическа музика или нещо, което е приятно именно на вас. Ароматните добавки ще направят къпането във ваната голямо удоволствие и ще има благотворен ефект върху физическото и психическото ви състояние. За идеална релаксация се използват ароматни масла от лавандула или валериан.

Създаването на лични уелнес моменти могат да се осъществят и по душа. Ако предпочитате луксозен душ с топла вода може да запарявате етерични масла или да използвате подправки, за да влеете екзотичен, сладникав аромат. Лимоновото масло се препоръчва като чисто, етерично масло, има освежаващ вкус и тонизиращ ефект. Ароматните пръчици от сандалово дърво, от друга страна, могат да създадат приятно настроение вечер и са подходящи за студения сезон. В допълнение, в банята, можете да инсталирате специална ароматен ваза, която да освежава въздуха в стаята за дълго време.

 

Снимки:

1. – 3. Бани с домашен уелнес.  

Фото:

снимка 1 - https://bania24.com

снимка 2 - https://mebeli-za-bania.com

снимка 3 - https://remontira.bg

 



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing