Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ПАРАДОКСЪТ КАЙЛИ ДЖЕНЪР

Виктория Димитрова

“Имам си аз една мечта, кола на мама да подаря. Щастлива да я направя и усмивката и да запазя като спомен за цял живот!” – като, че ли това стана мания в днешното поколение на всички нас. Може би и ритуал, който трябва да изпълним, защото така показваме обичта си към мама, чрез сумата на колата ни. Аз ли нещо не разбирам?

ПАРАДОКСЪТ КАЙЛИ ДЖЕНЪР

Истината за това е много проста, защото 95 процента от населението на Земята намират това нещо за НЕнормално поради факта, че нямат тази възможност за скъпи коли, къщи и прочие. Но за една наша толкова позната млада дама, която жевее в охолство, има всичко онова, което пожелае, е капка в морето. Позната на всички нас още като Кайли Дженър, девойката подари на майка си ферари и нарече майка си кралица! Нима всяка майка не е такава? Нима трябва чрез кола да ѝ го казваме?

Понякога нещата не са така прости, защото ако се върнем малко назад ще осъзнаем, че точно заради нас, феновете, Кайли има тези пари. Имаше толкова много фондове, на които да дарим пари, за да може тя да стигне първият си милион, да бъде най-младата дама в Америка с милион. Да можем да ѝ подражаваме, да искаме нейната козметика и прочие. С тези наши дарения ли е купена колата или?

ПАРАДОКСЪТ КАЙЛИ ДЖЕНЪР

За да се опитаме да я разберем обаче, ние трябва да се внедрим в ядрото. Още с раждането си, ние се появяваме на този свят, заобиколени от хора. Хора, израснали или не чак толкова, в различна среда, общество с различни възгледи и разбирания. Всеки един от тях ни дава част от неговото „наследство“ – не, не финансово. Това наследство носи част от чертите на характера, голяма нотка его и в повечето случаи рядка нотка на себеопознание. В зависимост от средата, в която живееш след раждането си и евентуалната промяна на средата след една определена възраст, някои от възпитаните в теб качества остават, друга част биват заменени. Всеки човек обаче, силно вярвам, има определен момент, в който спира и просто поглежда себе си и решава какъв иска да бъде. Това не е числова възраст, по-скоро мисловна. Един от човешките "таланти" е възможността да избираме какви да бъдем и какви да станем. Не говоря за биологичната част, не ме разбирайте погрешно. Говоря за тази "себеопознанската" , "себеразбиращата" част. Тази , с която трябва да живеем до края на живота си. Лично аз отдавам всяка една част от характера на човек точно на това.

Формулата на живота е следствие, последвано от резултат. По всяка вероятност резултатите, довели Кайли там, където са множество следсвия от ситуации в живота и от детска ранна възраст и до днес. Да, тя може да бъде пример. За мен е пример как да възпитам децата си, как да им покажа как да мислят, а не какво да мислят. Ще искам те сами да извадят изводите си такива ли искат да бъдат и толкова ли ниско да се целят. Какво искат да постигат и какви резултати гонят. И запомнете – не е виновна Кайли, виновни са нейните родители. Това е възможно най- голямата глупост, която може да се каже. Никой не е виновен, защото вината е илюзиорно понятие. А ако някой търси вина, нека я потърси в себе си. Не случайно всеки се ражда с мозък – било е с цел той да се използва. Използвайте го, хора, за да не го използва някой друг вместо вас!

ПАРАДОКСЪТ КАЙЛИ ДЖЕНЪР

Снимки:
1. Кайли Дженър заедно със своята майка Крис Дженър.
Фото: http://klankosova.tv/kris-flet-pas-lajmit-per-shtatzenine-e-kylie-jenner/
2. -3. Моменти, в които Кайли подарява колата на майка си.
Фото: Kylie Jenner / Instagram / https://www.elitedaily.com/p/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing