Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД?

Новината за смъртта на Карл Лагерфелд без съмнение беше най-голямата тема за разговор в света на модата този месец. Докато милиони снимки и реакции изпълваха онлайн и социалните медии, мнозина се чудят какво ще се случи с „Фенди“ и „Шанел“ без човекът, който е проектирал колекциите им от десетилетия.

КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД?

„Шанел“ реагира бързо и обяви, че дългогодишната дясна ръка на Лагерфелд Виржини Виар ще заеме поста и ще продължи делото му. „Фенди“ (която показа последната колекция на Лагерфелд за марката в края на месеца) все още не е обявила наследник, въпреки че Силвия Вентурини Фенди се смята за достоен заместник. Говорител на „Фенди“ заяви, че марката възнамерява да „изчака нужното време, за да отдаде нужната почит на дизайнера.“ Много по-малко се говори за това какво ще се случи с марката „Карл Лагерфелд“ – бизнес, който стартира още през 1984 г., но никога не заинтригува толкова, колкото „Шанел“ и „Фенди“.

Снимки:

1. Карл Лагерфелд и Виржини Виар. Фото: Landon Nordeman / The New York
Times / https://www.nytimes.com
Източник: https://www.forbes.com/



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing