Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

РЕВОЛЮЦИОННАТА СИЛА НА СЕРУМА ЗА КОСА

 

Серумите и кристалите са тайната съставка в грижата за косата

На козметичния пазар ще намерите без проблем иновативни шампоани и маски за коса, които имат редица ползи и полезни ефекти. Понякога обаче се налага да се използват по-концентрирани и обогатени продукти за здраве и жизненост.

Серумите и кристалите за коса са тайната съставка на красивия и блестящ външен вид. Мазната текстура прониква дълбоко в косъма, доставяйки най-ценните съставки. В основата си повечето серуми са с доста концентрирана формула, която не се отмива лесно. Предназначена е да се задържи възможно най-дълго върху косъма и да проникне в дълбочина за най-добри резултати. 

Чрез избора на подходящия за вас продукт ще предотвратите появата на двойни връхчета. Краищата ще изглеждат перфектно. Ще се повиши хидратацията, а накъсването на косата ще остане в миналото. 

Употребата е изключително лесна. Не отнема време, а резултатът е мигновен. При дълготрайно използване ще забележите цялостно подобрение във вида на косъма. Еластичен, хидратиран и блестящ. Ще вдъхнете нови сили на косата, а витамините ще я нахранят и подсилят отвътре навън. 

Важно е да не нанасяте в корените или по дължината на цялата коса. Най-удачно е да се използват само в краищата, за да не предизвикват преждевременно и прекомерно омазняване. Могат да се използват, както при влажна, така и при суха коса. Мигновено придават диамантен блясък и повишават хидратацията. Разресването и оформянето стават без никакво усилие. 

Богатите формули наситени с мастни киселини, екстракти от ленено семе, арган, омега 3 и 6 ще ви зашеметят с ефекта си. Ще се влюбите в косата си и ще се чудите как сте живели досега без този лукс. Възстановяването на увредената коса никога не е било по-лесно. 

Кристалите ще осигурят защита на косата от вредните слънчеви лъчи и ще предотвратят сухота и накъсване при използване на преса. 

Ето и няколко натурални масла, които са незаменими за постигането на здрава коса и ускоряването на растежа й. 

Прически

Рициново масло
То действа противогъбично и антибактериално. Укрепва косъма в дълбочина и го подхранва. Предпазва скалпа и стимулира растежа. 

Масло от жожоба
То няма да проникне в косъма, но има способността да затваря фоликулите, и по този начин запечатва влагата във вътрешността. 

Кокосово масло
В състава му влизат триглицериди, които проникват в дълбочина и подхранват косъма отвътре. То способства за регулиране на естественото Ph, което лесно се разрушава при ежедневното използване на различни химикали и козметика. 

Масло от авокадо
Витамините и мастните киселини укрепват здравословния вид и стимулират растежа. Ще го откриете в много от продуктите за коса. Богато е на антиоксиданти, които увеличават притока на кръв към фоликулите. 

Източник: Магазин За човека



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing