Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 105

МЕГАН МАРКЪЛ ЗАД КУЛИСИТЕ НА ПЪРВАТА КАПСУЛНА КОЛЕКЦИЯ НА SMART WORKS

Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, публикува два любопитни клипа в новия си инстаграм профил – @sussexroyal, зад кулисите на първата капсулна колекция на Smart Works. Благотворителната организация, която окуражава жените да се върнат като работна сила, създава новия си проект в колаборация с „Маркс и Спендър“, „Джон Левис“, „Джигсоу“ и дизайнерката Миша Нону.

МЕГАН МАРКЪЛ ЗАД КУЛИСИТЕ НА ПЪРВАТА КАПСУЛНА КОЛЕКЦИЯ  НА SMART WORKS

„Smart Works гори от желание да осигури на безработни жени средствата, дрехите и убежденията, необходими за успешно интервю за работа. Дрехите са дарени – но не става въпрос за жена, която минава през гардероба си и дава нещо, защото вече няма нужда него. Смисълът е гледайки този специален предмет, на който държите – спомена за тази рокля или костюм, който ви е помогнал да получите мечтаната си работа – да искате да го предадете напред”, казва Маркъл, която е патрон на организацията. 

 

Снимка:

1. Меган Маркъл работи върху новия проект на Smart Works.

Фото: © Instagram: @sussexroyal

Източник: https://www.vogue.co.uk/news/article/meghan-instagram-smart-works-clothing-women?fbclid=IwAR21PKZcpRrePs57ABR_auugtTzfAMfFLxjHq3AOk7nmxmVjXbxW3yZsQXI

 Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли