Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

СЪСТОЯ СЕ ПРЕМИЕРАТА НА ДЪЛГООЧАКВАНИЯ ФИЛМ, ПОСВЕТЕН НА РАЛФ ЛОРЪН

Сюзън Лейси и ще се излъчви по програмата HBO. Продукцията ще покаже интервюта със самия Ралф Лорън, както и с още известни личности, сред които Ана Уинтур, актрисата Джесика Частейн, Наоми Кембъл и дизайнерите Келвин Клайн и Донна Каран. Всяко от тях ни разказва по уникален начин части от живота и кариерата на известния дизайнер.

СЪСТОЯ СЕ ПРЕМИЕРАТА НА ДЪЛГООЧАКВАНИЯ ФИЛМ, ПОСВЕТЕН НА РАЛФ ЛОРЪН

Историята на Ралф Лорън е повече от интересна. Той е роден в семейството на еврейски емигранти през 1939 година. Истинското му име е Ралф Рубен Лифшиц, но сменя фамилията си още като тийнейджър, за да не привлича внимание. Лорън отдава креативния си талант на баща си, който се е занимавал с изкуство.

След като се завръща от армията, Ралф работи като продавач на вратовръзки. Малко след това започва да прави и собствени дизайни на мъжкия аксесоар, шиейки всичко на ръка. На помощ се притичват близки и приятели, които заедно с дизайнера полагат основите на една империя.

Снимка: Семейство Лорън.

Фото: David X Prutting / BFA.com

Източник: https://www.vogue.com/slideshow/very-ralph-documentary



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing