Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 110

ГЕРИ ДОНЧЕВА С НОВА ДЕТСКА КНИГА

*Телевизионната водещата представи „Приказни истории - вентилатор”

Хелена Тодорова

Гери Дончева събра част от елита на България и техните деца в луксозния новооткрит ивент център за деца и възрастни „Златната коза”, за да представи своята нова детска книга „Приказни истории – вентилатор”. Тя не отказва покани на читалища и други детски заведения, и ще се срещне лично с читателите си в над 30 населени места в България и чужбина.

Авторката бе предвидила богата програма. Тематично, водещи на събитието бяха деца – певицата Александрия Чальовски и актьора Калоян. Децата от LIPA 4:19 показаха техния пърформънс по мюзикъла „Мери Попинз“. Възпитаниците на Маша Илиева представиха част от своя предстоящ спектакъл.

ГЕРИ ДОНЧЕВА С НОВА ДЕТСКА КНИГА

Шампионите по латино танци от SOFIA Open Dance Festival – Божидара Чакалова и Ангел Свирков изтанцуваха своя джайв. Деца шампиони по фехтовка от школа „Васил Етрополски” размахаха шпаги под звуците на музикалния съпровод „Танц със саби” от Арам Хачатурян. Лауреатът от конкурси по свирене на цигулка Далия Чолакова, изпълни динамична мелодия и предизвика еуфория у всички.

По време на събитието Гери Дончева прочете една от приказките си и представи илюстратора на книжката Мартина Андонова, както и редактора Йордан Свеженов – автор на съвременни бестселъри и сценарист във „Вечерното шоу на Слави Трифонов”. Впечатление направи стайлингът на авторката, който беше в унисон с този на децата на сцената, дело на Поля Кинова – дизайнер на модна къща „Палома февън“ и носител на престижната награда „Златна игла”.

Книгата може да бъде намерена в по-добрите книжарници, както и да бъде поръчана с лично послание от авторката от нейните социални мрежи.

ГЕРИ ДОНЧЕВА С НОВА ДЕТСКА КНИГА

Снимки:
1. Гери Дончева по време на премиерата на „Приказни истории - вентилатор”.
2. Книжката „Приказни истории - вентилатор”.Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Празнични тоалети
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли