Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

Елеонова Дъбова

В съзнанието ви се въртят какви ли не мисли – свършихме ли всичката работа, купихме ли подаръци за близките си, решихме ли каква ще е празничната вечеря и разбира се – какво ще облечем? Готови сте да посрещнете коледните празници, но все още се колебаете на какъв грим да заложите? През декември навсякъде е пълно с блестяща Коледна украса, лампички и светлини, затова е хубаво да присъства бляскав акцент и във вашия грим. Вижте няколко актуални предложения, които подбрахме специално за вас.

Златна магия

Златистият грим не е претенциозен и стои добре на всеки тип тен. Той ще добави нужната доза празничен блясък за парти визията ви. Бъдете изтънчени, ярки и ослепителни със златен и неустоим поглед на Коледа или Нова година. За да са в хармония със златистото, е добре устните да са в интензивен матов цвят. Завършек на визията може да бъде поглед с ефект котешко око, постигнат с очна линия.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

Снежни сенки

Есента беше сезона на котешкото око, но сега е време за нещо по-празнично и свежо – блестящи сенки в светли цветове. Ако изберете светлосиньо, бяло, светлосиво ще сте в тон със снежната зима. А и тези нюанси правят очите да изглеждат по-големи.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

Бляскави частици за клепачите и миглите

Празничният грим може да бъде по-смел, затова ви предлагаме да освежите визията си с бляскави частици или камъчета на клепачите или миглите си. Те имат изтънчен вид и в същото време създават настроение. Изберете цветове, които подхождат най-добре на грима ви и подсилете с пречупващи светлината камъчета. Малко повече блясък никога не е излишен!

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

Опушен грим в червено

Напоследък забелязваме тази тенденция и сме буквално вклюбени в нея. Използва се само един цвят от червената палитра, който се разнася по клепача, до или малко над сгъвката на окото. Тази визия е сред топтенденциите от модните подиуми в Милано, Лондон, Ню Йорк и Париж, а грим експертите я определят като хита на сезона. Още се твърди, че това е визия, която може да намери своето перфектно приложение за всеки повод и момент. Червеният опушен грим съставен само от един цвят е акцента, който засилва индивидуалността на цялостното ви излъчване. Насладете му се!

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ СЪС СТИЛЕН ПРАЗНИЧЕН ГРИМ

Снимки:
1. Визия със златен грим.
Фото: Instagram / jadethirlwall /
https://www.instagram.com/p/B58IC2nhU3f/?igshid=1epdjdoesc76w&fbclid=IwAR1P3kUSCvO7qZU8AkWooFeVv9ihVUvYSpXT9a2b7MKL9qDb9nElzXfoEs4
2. – 3. Визия със снежен грим.
Фото: Instagram / jadethirlwall /
https://www.instagram.com/p/B4VExHwBool/?igshid=uah5a74hk7qd&fbclid=IwAR2j3FLwCa0vwVlJZv5AU60Lgu4fwJ-Gvevfhudc9RZ8O9I26UPd5iI2l-8
Фото: Instagram / patrickta /
https://www.instagram.com/p/BxmGq6sjbmX/?fbclid=IwAR2Fd25_MHJ5ver9M8vwlj6O3DLyM6tV3w_cZTuV7jcm_OQmKMzkEHriVio
4. Грим с бляскави частици.
Фото: https://50fashionholic.com/2019/07/12/50-flawless-silver-eye-makeup-looks-you-need-to-try/
5. Опушен грим в червено.
Фото: Instagram / kyliecosmetics /
https://www.instagram.com/p/B47tVGAHfUh/?fbclid=IwAR3yzB3Lr7clWbMm-Q7SJeOvS8qjx91d4XjwJ8BIgfGUwC5Tp3uzYZBeyec



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing