Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

4 вида дамски обувки, които ще са хит през пролетно-летния сезон

Независимо от ограниченията, наложени заради епидемията от коронавируса, всяка дама очаква с нетърпение пролетно-летния сезон

Женският месец март тази година показа своенравния си характер по особено краен начин, но всяка дама очаква с нетърпение пролетно-летния сезон. Въпросът защо е напълно излишен – разбира се, че подготовката започва от обувките, най-голямата слабост на всяка представителка на нежния пол.

Обувки Alessa

Кои ще са хитовите модели през следващите месеци и как да ги комбинираме с облеклото си?

Докато светът е притихнал и прекарваме повече време вкъщи, можем поне да се подготвим и да помечтаем скоро това да се промени. Следните видове дамски обувки ще са изключително актуални през топлите дни, които тепърва предстоят. Вместо да униваме, сега е моментът да се възползваме максимално от многообразието от артикули и намаленията в онлайн магазините.

Удобен ток и каишка
Това са обувки, които са снабдени с удобен и не много висок ток, обикновено стабилен и не толкова тънък. За офис стила те са просто перфектни, защото предлагат елегантна визия, съчетана със завиден комфорт. Каишката, която минава през глезена или в близост до него, подчертава изящността на крака. Радвайте се на стабилност и заложете на своята женственост.

Ярки маратонки на платформа
Спортните обувки също са задължителна част от аутфита на съвременната дама. Има дни, в които ще искаме да наваксаме с разходките в парка, да пием кафе с приятелки или да бягаме след малките си деца. Тогава ще заложим именно на тях.

Маратонките с груба подметка, които са в ярки цветове, са № 1 през цялата година, а лятото ще бъдат просто фаворит. Можем да ги съчетаем лесно, както с дънки, така с къси панталонки или дълга рокля. Въпрос на вкус и на настроение!

Сандали на висок ток
Правим завой и обратно към обувките с токове. Да не забравяме, че лятото е време за разчупване на оковите и бягство от скуката, когато можем да покажем страст, включително и в подхода си към избирането на тоалети.

Трябват ни сандали на токове, а ако са с платформа, те със сигурност ще ни превърнат в модна икона. Добрата новина е, че са и удобни, което е огромен плюс в горещините, когато краката ни са и без това отекли. Носете ги с удоволствие и усмивка!

Камъни, капси, бродерии
Освен дрехите, тази година и обувките ще са в пъстри тонове, окичени с множество капси, бродерии и камъчета. Ако сте любителки на по-семплите съчетания, винаги може да превърнете сандалите в акцент, а останалото облекло да бъде само за техен фон и да не бие на очи. Така не само ще постигнете баланс в цялостната си визия, но и ще фокусирате погледите върху краката си.

В крайна сметка сега почти всяка от нас не пропуска да използва дните у дома, за да се потруди и за фигурата си. Ако не сте от примерните, помнете, че скоро ще се върнем към рутинния си график и ще съжаляваме за пропуснатия шанс. Фитнес залите може да са затворени, но нямаме никакво оправдание да не заложим на ежедневни упражнения, следвайки достъпните и безплатни съвети на редица инструктори в мрежата.       



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing