Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 107

ТОПЪЛ ИЛИ СТУДЕН - ЧАЯТ Е ВКУСНА НАСЛАДА ЗА ВСЕКИ СЕЗОН

Ивана Стоянова

* Infuso ангажира сетивата със селекция от вкусни плодови и билкови смеси

Стремежът на съвременния човек към по-здравословен начин на живот е пряко свързан с консумацията на напитки. Топъл или студен – чаят ни носи здравословна наслада независимо от сезона.

Infuso

Infuso

Любопитен факт е, че експертните смесители на британските чайове Twinings с над 300 годишна история, тестват повече от 3000 чаши чай всяка седмица. Резултат от усилията на ароматните майстори и експерти са различни варианти на висококачествен чай – от класически смеси като Ърл Грей и английска закуска до зелени чайове и плодови инфузии. Сред тях е и серията „Infuso“, която ангажира сетивата със селекция от вкусни плодови и билкови смеси. Всяка инфузия е без кофеин и е направена от 100 процента натурални съставки, действащи като идеален заместител на онези, които се надяват да намалят приема на кофеин, докато се наслаждават на вкусна почерпка.
Изобилието от вкусове на „Infuso“ включва десет различни комбинации: Малина и нар; Джинджифил и лайм; Лимон и джинджифил; Ягода и манго; Лайка, мед и ванилия; Ройбос, ягода и ванилия; Ройбос, джинджифил и мента; Портокал, манго и канела, Лайка и мента.

Infuso

Infuso

Infuso

Infuso

Infuso

Infuso

Infuso

Infuso

Снимки:

  1. – 10. Вкусове от серията „Infuso“ на Twinings

Фото: SofstokДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли