Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ТЕСА ЮРЯШЕВИЧ: КАКВО Е ДА СИ БЛОГЪР И МОДЕН РЕДАКТОР ДНЕС?

Теса Юряшевич е тъмнокосо момиче от Словения, парижанка по душа, блогър и моден редактор. Но освен всичко това тя притежава минималистичен и елегантен стил, на който можем да се порадваме както в социалните мрежи, така и в словенската Grazia. В настоящото интервю си говорим за блогърите, журналистиката и съдържанието, от което се нуждаят хората днес.

Теса

Здравей, Теса! Надявам се, че те откривам в добро здраве в тези особени времена. Къде по света се намираш сега?
Привет! В момента съм в родния си град Любляна, Словения.

Ти си сред първите словенски блогъри – твоят блог Magnifique е на цели 10 години! За това време как се е променило блогърстването в твоите очи?
Благодаря ти! Много се е променило откакто започнах. За съжаление, смятам, че Инстаграм и другите социални мрежи са водещи в момента.

Теса

„Много хора спряха да четат блогове, съответно много блогъри, в това число и аз, престанахме да обновяваме сайтовете си.“

А какво според теб се харесваше повече тогава и какво хората предпочитат да видят  сега?
От блогъри като мен повече се очакваха стрийт стайл кадри с високо качество. Докато днес хората сякаш предпочитат по-непринудени кадри, заснети с телефон – например селфи в огледало.

Теса

Тук, в България, има доста противоречиви мнения относно блогърите и инфлуенсърите. Така ли е и при вас, в Словения? Хората оценяват ли потенциала у новите лидери на мнение?
Словения със сигурност е с няколко стъпки назад от по-развитата част от света, когато стане дума за мода, блогове и инфлуенсъри. Но смятам, че към момента ни уважават – различни брандове осъзнават колко е важно да се работи с инфлуенсъри и плюсовете, които им носи това. Обществото може би все още е една идея резервирано към нас, дори раздразнено, но това е друга тема…



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing