Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЛОКОМАТ ПРО Е ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ

Ивана Стоянова

*Болница „Сердика“ отваря детско отделение

Най-голямата болница за рехабилитация в България отваря врати на детско отделение в сградата си в столичния квартал Овча Купел, след като през изминалата година „Сердика” концентрира сили в развиването на роботизираната рехабилитация в България.

Досега деца болни от детска церебрална парализа и множествена склероза провеждаха леченията си в Турция и Израел, като най-близки дестинации, в които разполагат с Локомат - изключително прецизен уред, раздвижващ долните крайници и борещ спастичността им чрез движение.

локомат про

От болница „Сердика“ споделят, че ключовият елемент е перфектно обучените медицински специалисти, които работят сертифицирано не само с Локомат Про, който е творение на Hocoma, а и с уредите на Tyromotion - австрийски гигант в производството на техника за възстановяване.

„Ние се стремим да сме в крак със световните новости в лечението на специфични нужди и инвестираме усилия и средства в името на здравето на българите. Вярвам, че с Локомат Про и с новото ни детско отделение ще сме полезни на много хора, които до сега по принуда са отивали в чужбина за това лечение”, споделя изпълнителният директор на болницата д.м.н. Емил Янков. „За нас достъпността е приоритет, а здравето на пациентите цел номер едно!”

Процедурите стартират през май и юни 2020 г., като от тях могат да се възползват не само деца, а и възрастни. Болницата приема записвания както за приходящи пациенти, така и за хоспитализация.

Снимка:
1. Локомат про
Фото: Болница Сердика



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing