Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 107

МОДНИТЕ ИЗКУШЕНИЯ НА МИЛЕНА ПЕТРОВА И WOLF WALLEY

 

Силвия Стоянова

Жената, която предпочита облеклата на Wolf Walley е красива, уверена, изящна и носи младежки устрем. Модният бранд съществува от 2013-та година, а различните колекции на дизайнерката Милена Петрова са вдъхновени от аромати, шоколади, вина, обувки и жени-музи.

Облеклата на Wolf Walley са свежи и креативни. За стила на бранда са характерни естествени, меки и комфортни материи, елегантни силуети, както и акцентиране върху детайлите. Колекции на дизайнерката Милена Петрова са представяни по време на различни издания на Sofia Fashion Week и на сцената на Фестивал на модата и красотата. Облеклата от най-новата колекция „Дежа-вю” (DÉJÀ VU) са показани и на модния подиум в Милано по време на Volkswagen International Fashion Week през февруари 2020 г.

Колекция „Дежа-вю” носи френски дух и е вдъхновена от Мария Антоанета. В горната част на облеклата са съчетани сака в стила на „Шанел” с непретенциозни тишърти и богати поли. Полите са направени от материи, живеещи втори живот – завеси и стари дрехи. Саката са декорирани с цветчета – изрезки от кожа, която остава като отпадък от производство на обувки. Резултатът е богат силует, излъчващ лукс и стил.

Втората част от колекцията е от многофункционални облекла – двулицева рокля, наметка, която може да се носи и като пола, пола, която се превръща в пончо и други. Лице на представянето е Мисис България Свят 2019 – Марина Цветанова-Риналди. Тя също така е и вдъхновител за дизайнерката Милена Петрова, затова колекцията носи знака WR от Wolf и Rinaldi, вместо Wolf Walley.

Дежа-вю

Дежа-вю

Дежа-вю

Дежа-вю

Дежа-вю

Дежа-вю

Дежа-вю

Сред знаковите колекции на бранда е тази с името „Пудра захар". Какво си представяте когато чуете „пудра захар”? Сладкиши, изкушения, настроение... Точно това усещане носи колекцията – на свежест, ефирност и женственост. Специфичното при облеклата тук е, че всички топове са с принт авторски рисунки на Галина Георгиева.

Пудра захар

Пудра захар

Пудра захар

Пудра захар

Дизайнерката Милена Петрова създава и колекция изцяло ориентирана към младите дами и децата. Тя се казва „Запечатано с целувка“ и в представянето й по време на седмицата на модата участват Цвети Разложка, Юлия Бакалова – Мисис Холандия 2018, Калина Паскалева, Меги Дренска, Ива Гургуриева, Цветелина Чорбанова, Силвия Данова и Марина Цветанова-Риналди.

Запечатано с целувка

Запечатано с целувка

Запечатано с целувка

Запечатано с целувка

Запечатано с целувка

Снимки:
1. – 7. Колекция „Дежа-вю” по време на Volkswagen International Fashion Week в Милано.
Фото: Volkswagen International Fashion Week
8. – 11. Колекция „Пудра захар" на Wolf Walley с дизайнер Милена Петрова, представена на сцената на Sofia Fashion Week.
Фото: Иван Йорданов
12. – 16. Колекция „Запечатано с целувка“ на Wolf Walley с дизайнер Милена Петрова представена на сцената на Sofia Fashion Week.
Фото: Sofia Fashion WeekДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли